Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Davlumbaz Yaylası
Ahmet bey merhaba
bilgilendirme yazınızı keyifle okudum yıllardır sülüklü göle gitmeme rağmen Davlumbaz yaylasını bilmiyordum ağustos veya eylül ayında 2 gün kamp kurmak isterim , yaylaya araçla çıkış için en uygun yol hangisi bilgi verebilirseniz memnun olurum...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyon - Görece Doğa Yürüyüşü (06 Ocak 2013)
paylasım için rasimdeki tüm dogasever arkadaşlara çok teşekkürler resimdeki BONCUK YAPIM YERİ denilen yer hangi köy merak ettim
selamlar...
Ynt: Kampçılık hk BELGESEL hazırlıyorum. Katkılarınız lütfen (Akdeniz Tv)
sayın Ali bey
bu konudaki yazışmaları yeni okudum eger zaman olarak geç kalmadıysam memnuniyetle hem destek olur hemde bu tür bir program hazırlayacaksanız kampçılık açısından hem sorunların paylaşımı hemde kampçılıgı...
Ynt: Çığlıkara'da Ağaç Katliamı Ruhsatlı Olarak Yapılıyor.
Degerli çevre dostları ve gezenbilir site arkadaşlarım
çığlıkara milli park statüsünden dünyanın kayıtlara geçmiş en önemli dogal ormanlarından biri içinde barındırdıgı sedir cinsleri biyolojik çeşitliligi ve yaşam alanlarıyla...
Ynt: Bolu Mudurnu Taşkesti Beldesi İÖO. Yağlı Boya İhtiyacı
edip sevindim inşallah istedigin sekilde boyatırsın boluya geldigimde seni arayıp okulu görecegim herhalde şubat ayında gelebilirim
gemeden seni ararım sömestir tatilinden sonra olur bir çayını içerim selamlar...
umut söylemezoglu...
hocam tekrar mrhb.
önce yeni yılını kutlarım 2010 yılının bu ilk gününde ufak tefek hazırlıkları yapıp sizi arayacagım ruloları hazırlatıyorum boyalar içinde bugünlerde birinden haber bekliyorum gelişmeleri yazarım selamlar...
Edip hocam merhaba
bu konuda elimizden geleni yaptıracagım zaten taşkesti benim bildigim bir bölge fırsat buldukça ıstanbuldan ve sehir hayatından kaçıp o taraflara kendimizi atıyoruz yılbaşından sonra sizinle temas kuracagım belki bu...