umut_01 kullanıcısının son içeriği

  1. U

    Likya Yolu

    Maalesef o iletiyi göndereli yıllar oldu. Umarım sizler keyifle yürüyeceğiniz yol arkadaşları bulabilirsiniz . Selamlar.
  2. U

    Eylül Ayı Likya Yolu

    Ynt: Eylül Ayı Likya Yolu Umarım hayalini gerçekleştirirsin. Benim de Başlangıçtan Kabak koyuna kadar kısa bir tecrübem oldu. Yürüyüş konusunda , arkadaşların dediği gibi , biraz kondisyon yaparsan iyi olur. Bir de yük konusunda gereksiz bir eşya almamanı tavsiye ederim. Tecrübeli birisi ile...
  3. U

    Likya Yolu

    Ynt: Likya Yolu 11-12-13 Nisan da Fethiye den başlayarak 3 günlük bir yürüyüş düşünüyorum. Yürüyüş ve kamp tecrübem var. 48 yaşındayım. Yüksek tempo olmamak kaydıyla yol arkadaşı olmak isteyen var mı ? Ya da 2-3 kişilik ekibe katılabilirim.
  4. U

    Likya Yolu Yürüyüşü

    Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü Metebey Yola çıkmadan önce Face den yayımladığınız videodan yürüyüşünüz hakkında bilgim oldu. Tebrik ederim. Umarım kazasız belasız geçmiştir.
  5. U

    Likya Yolu, Nisan Planı-yol arkadaşı

    Ynt: Likya Yolu, Nisan Planı-yol Arkadaşı YAzmaya bi,r türlü fırsat olmadı. Hisarçandır-Karaöz arası yürüyüşümüzü kazasız belasız iki kişi olarak tamamladık. İyi ki gitmiş iyi ki görmüşüz dedik :)) Samathana, yürüyüşü kazasız belasız tamamladığınız için sevindim. Keyif almanız ne güzel...
  6. U

    Likya Yolu, Nisan Planı-yol arkadaşı

    Ynt: Likya Yolu, Nisan Planı-yol arkadaşı İşlerim o kadar belirsiz ki, mesajınıza bile kaç zamandır cevap vermekten çekindim. O kadar istiyorum ki, ancak mesleğim gereği bu hafta başlamak biraz zor. Başlayabilmek için en iyimser tahminim, 4 veya 5 nisan. Siz ne yaptınız hazırlıklar ne durumda...
  7. U

    2013 Likya Yolu Yolcuları..

    Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları.. Mart sonu özellikle Nisan başlarında ben de Likya yolu düşünüyorum. 3-4 gün vaktim olur. İşlerimle ilgili zamanlamamı ayarlayabilirsem katılabilirim.
  8. U

    Likya Yolu, Nisan Planı-yol arkadaşı

    Ynt: Likya Yolu, Nisan Planı-yol arkadaşı Ben de o yolu en azından bir kısmını yürümeyi düşünüyorum.
  9. U

    06/10/2012 Tarihinde Kamp Ama Nerede Hala Karar Veremedik !!

    Ynt: 06/10/2012 Tarihinde Kamp Ama Nerede Hala Karar Veremedik !! SUsurluk Çataldağ derim. Orada güzel bir gölet var. Bandırmaya feribotla geldikten sonra Susurluk 50 km. İsterseniz size yardımcı olabilirim. Kayın ağaçlarının buludnduğu gayet güzel bir yer.
  10. U

    20 Ekim 2012 tarihinde 1Haftalik Likya Yolu Yuruyusu

    Ynt: 20 Ekim 2012 tarihinde 1Haftalik Likya Yolu Yuruyusu Benim düşüncem de Ekim veya Kasım ayı idi. Ancak 1 hafta zamanım olmaz. En fazla 3 gün olabilir. Yaşım 46 . 15- 20 km. bana da uygun. Ancak zamanı iyi planlamam gerek.
  11. U

    Likya Yolu - 15 Şubat

    Ynt: Likya Yolu - 15 Şubat Osman bey çok iyi olurdu hakikatten ancak benim işlerimin en çok olduğu zamana rastlıyor. Size güzel yürüyüşler dilerim.
  12. U

    Likya Yolu - 15 Şubat

    Ynt: Likya Yolu - 15 Şubat Aslında benim de30 Mart 02 Nisan arası fırsatım olabilir.
  13. U

    Likya Yolu - 15 Şubat

    Ynt: Likya Yolu - 15 Şubat Merhaba Murat
  14. U

    Likya Yolu - 15 Şubat

    Ynt: Likya Yolu - 15 Şubat Merhaba Mert kardeşim Öncelikle seni yürekten tebrik ediyorum. İnan o kadar güzel bir şey gerçekleştirmişsin ki , bu o kadar basit bir iş değil. Yüreğinin götürdüğü yere gitmek harika. Galiba büyük bölümünde yalnızsın. Bana yürüyüş hakkında bilgi verirsen memnun...
  15. U

    Likya Yolu - 15 Şubat

    Ynt: Likya Yolu - 15 Şubat Merhaba Mertboz Planladığın yürüyüşü gerçekleştiştirebildin mi ?


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,507
Kayıtlı Üye Sayımız
172,128
Kaydolan Son Üyemiz
hayalperestt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst