Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tablet İçin Navigasyon Yazılımı
Utku Bilal Bey, yazdıklarınızı yaptım ama olmadı üzgünüm. Sizi çok uğraştırdım, kusura bakmayın. Emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim.
Yazılımı tablete yükledikten sonra çalışmadı ve sildim. Sizin sonradan gönderdiğiniz şekilde (Kodlama) yapıp tekrar yüklemeye çalıştım ancak İGO dosyası tabletten silinemediği için hata veriyor, tekrar yüklemeyi kabul etmiyor. Bu dosyayı silip yazılımı...
Utku Bilal Bey, ben link te ki dosyaları aldım yazdığınız gibi tablete yükledim ancak EROR verdi.
"User interface resolution (600x951) is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application."
Şeklinde EROR verdi.
Yine de teşekkür ederim...
Merhaba, acil olarak Navigasyon Yazılımına ihtiyacım var. Oğlumun kullandığı Android Tablet var bu cihaza yükleyip kullanmak istiyorum. İnternet e ihtiyaç duymayan normal bir navigasyon gibi çalışan... Bu aralar maddi sıkıntı yaşadığımdan dolayı navigasyon cihazı alamıyorum... Yardımlarınızı...