Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İSTANBUL'U AGLATAN UNIMOG YAKINDA
Eee peki fotolar neden yok ??? ???
Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama bence bu reklam planlaması zamansız olmuş 8)
Ben fotoları bekliyorum ;)
Ynt: CB ile iletişim kurmak
Arkadaşım,
Sen bence gereksiz polimiğe girme çabalarındasın, oda şöyleki;
Bir arkadaşımız elinde bir portable cihaz olduğunu "Yaesu VX-8DR" ve bu cihazın CB yani 27 Mhz de rx-tx yapılabilirliğini merak etmiş sormuş.. Her amatör lisansa sahip kişi elindeki...
Nasıl ki size satılan bir BMW veya Mercedes marka otomobil ile neler yapacağınız satıcı tarafından size sorulmuyor ise, telsiz satarkende o telsiz ile neler yapacağınızı size kimse söylemez yada sormaz..
Kıyı emniyeti yada BTK, her kim olursa olsun.. Elinizdeki...
Ynt: Toprak Yollarıda İçeren GPS?
Size gerekli olan cihaz, dağları dereleri tepeleri içeren değil, topoğrafik harita yükleyebileceğiniz bir cihaz olmalı..
Selam,
Size gereken tek cevabı arkadaşımız zaten vermiş, diğer üyelerimizin de mesajlarını okumanızda yarar olabilir mi bilemiyeceğim ama cb kanalları ile iletişim kurmanız sanırım imkansız..
Ynt: KLR 650 ile Aydın Söke Samsun dağları
Büyük gelmez ama yorucu olabilir..
Ama yinede arkadaştan ses seda yok :P :P
Naptı acaba, motoru ağaca mı astı ;D ;D
Ynt: Hangi kaskı almalıyım bilmiyorum? Lütfen yardım .
Hocam ne tür motor kullanıyorsun bilemiyorum ama piyasanın en sesli kaskıdır Nolan..!
Yani bunu başka ortamlarda konuşursan bir tarafı ile güler insanlar sana. Ses olayıda Shoei-Suomy bak ben bilr Arai kullanıyorum ama bu saydığım iki...