usiyyn kullanıcısının son içeriği

1. U

Magellan için Harita

Ynt: Magellan için Harita Merhaba arkadaşlar. Magellan Explorist 500 LE modeli için Türkiye topografik detay harita (utm koordinat sistemi kullanıyorum) batarya ve menüsünü Türkçe ye çevirmem gerekiyor bu konuda bilgisi olan ya da hizmet veren bir şirket ile irtibat telefonu bilen arkadaşlar...
  2. U

Magellan Explorist 500

Ynt: Magellan Explorist 500 merhaba arkadaşlar. Gpstürk şirketine nasıl ulaşabilirim. İki numara buldum bir tanesi 03124787270 bu numara kullanım dışı görünüyor diğeri ise03124782666 bu numaradan ise bir köfteci çıktı. elinde irtibat bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  3. U

magellan explorist 500

Merhaba arkadaşlar. GPS türk e nasıl ulaşabilirim. Bu siteden iki numara buldum bunlardan 03124787270 kullanım dışı görünüyor. Diğeri ise 03124788266. Bu numara ise bir köfteciye ait. Elinde güncel bir irtibat telefonu olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Saygılar.
  4. U

Magellan Explorist 500

Ynt: Magellan Explorist 500 magellan explorist 500 le gps imin menüsünü türkçeye çevirmek istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. saygılar.
  5. U

Magellan Explorist 500

Ynt: Magellan Explorist 500 arkadaşlar ben de kısa zaman önce magellan explorist 500 le aldım. bu alete türkiye topoğrafik detay harita ve orjinal batarya arıyorum pille kullanmak çok masraflı yardımcı olabilirseniz sevinirim. saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri