Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi
Jantların etkisi olduğu tartışılmaz tabiiki ama yükseltmeyi yapmadanda bu jantlarla 4000 km kadar yol yaptım.Şimdi traktör izlerinden geçerken duyduğum sürtünme seslerinden kurtuldum.Fırsatını bulduğum anda önce alt koruma...
Bu gün 18 jantlı otomatik vites ssanngyong misafir olarak geldi.Yükseltme yapılmamış.Hemen yan yana çekip fotoladım.
Aracı asfalt yol ağırlıklı kullanıyorum daha çok.Araziye çıkmam ise avla alakalı.Ağır arazi şartlarında kullanmayacağımı düşünüyorum(şimdilik).O yüzden aracı fazla yormaması için 245 aldım.Tuning yaptırmakta istemiyorum...
Selamlar
Konunun başında örneklere bakarak yükseltme aparatlarını polyamid malzemden kendim yaptım.Fakat ön tarafa takılacak olan parçaları 45 mm arka tarafa ise 40 mm olarak taktım.Arabanın altı tam olarak yere paralel...
Ynt: actyon sports'a hangi lastik?
Özür dilerim + 10 olacaktı orijinal jantlar +45 ti iz genişilği biraz daha artmış oldu böylece.jantlar hazır şansa denk geldi desem yalan olmaz.
selamlar