Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bende Suzuki Vitara ayrıcalığına sahip olmak istiyorum
Turgay Bey;
Ben 38 yaşındayım ve babamın omzunda ava başladım yani doğayla kucaklaştım.Artık av yaşam biçimim.Ayrıca ördek avınıda çok severim Hirfanlı'yada her sene giderim hep bir 4x4 'ü olan arkadaşlarım olduğu için sıkıntı...
Hocam ben de senin gibi avcıyım:) Kar ve yağmur yağana kadar binek araçla işler yolunda gidiyor ancak kışın ve çamurda sağlam bir 4x4 lazım. Ben hirfanlıya ördek avına daha gidemedim ama duyduklarıma göre SUV araç olmadan gitmek...
Mehmet Bey ;
Teşekkürler Samurai lerde de çeşit çok tavsiyeniz nedir?Bide Vitara dan arazi performansı daha mı iyidir ?
Şener Bey ;
Tabiki de gidilir Tempra,tipo yada binek bi araçla,Bende Kia Sephiya ile şuan da Hyundayi Getz le gittim gidiyorum ama hani alayım bir Suzuki bu arabalar ezilmesin ve Vitara yı toplaya toplaya birşeye benzesin...
Evet tavsiye ettiğiniz aracları gördüm.Evet bende 3kapı istiyorum ama kaç modeli ve nasıl bir motor olsun?
Sevgili Gezenbilir ailesi üyeleri engin ve derin tecrübelerinizden benide mahrum bırakmayınız lütfen.12,5-13 Bin liram var ve bir Suzuki vitara almak istiyorum.Ankara'da yaşıyorum hem kara hemde balık avına gidiyorum.Kara avında ördek avı için Ankara'yı bilen bilir Hirfanlı Barajı ve çamuru...