vega26 kullanıcısının son içeriği

1. vega26

Arabayla Bulgaristan Temmuz 2024

Bu konuda bilgim yok. Bizim de ruhsatta N1 kamyonet geçiyor, 4+1 camlı van. Sınırda da böyle bir şey dikkatimi çekmedi açıkçası.
  2. vega26

Arabayla Bulgaristan Temmuz 2024

Rotamız https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1qj68a3Bv0hBPMEE-ZBpVEl1IENazoRA&usp=sharing Bulgaristan gezimizi fotoğraflar ile anlattığım detaylı sunumumu izlemek isterseniz Hazırlıklar: Yeşil pasaportlarımız olduğundan vize sorunu yok. Avrupa'da araç ile seyahat edebilmek için 15...
  3. vega26

Almanya 2019

Geçmiş olsun. Sonja Hanıma şifalar diliyorum.
  4. vega26

Evimiz Yanımızda Dünya Önümüzde 2019 Avrupa

Çok güzel bir gezi olmuş. Paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler.
  5. vega26

Feribot yolculuğunu kaça yaptınız öğrenebilir miyim?
  6. vega26

Arabalı Aile(3) Vamos A Barcelona & Madrid

Evet okuyup bitirdim şimdi. Tebrikler yine çok güzel anılar biriktirmişsiniz. Paylaşımlar için çok teşekkür ederim.
  7. vega26

Merhaba zaman bulup okuyamamıştım gezinize dair anılarınızı. Yenice başladım. Öncelikle geçmiş olsun. Uçak ile seyahat etmenin dezavantajlarından biri olan süre sıkışıklığını talihsizliklere bağlı olarak yaşamışsınız. Onun için hep derim Arabayla Seyahat Özgürlüktür. Neyse sağlık olsun okurken...
  8. vega26

Manzara harikaymış
  9. vega26

Teşekkürler. Böyle düşünmenize çok sevindim. Amaç birbirimizin deneyimlerinden yararlanarak daha güzel geziler yapmak, unutulmaz anılar biriktirmek. Henüz yapmamış olanlara da cesaret vermek, yol göstermek.
  10. vega26

Merhaba, Gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sayenizde biz de geziyoruz.
  11. vega26

Nordkapp'a Yolculuk

Çok teşekkürler.
  12. vega26

Nordkapp'a Yolculuk

Merhaba, Gezi yazılarınızı okumaktan büyük keyif aldım. Gözümden kaçtı mı bilemiyorum ama merak ettiklerim arasında Norveç'te otoyol ücreti verip vermediğiniz. autopass sistemine veya EPC'ye kayıt oldunuz mu? Gişelerde kameralar tarafından araçların otomatik kayıt edildiği yazıyor. Siz bu konuyu...
  13. vega26

Uçak + Kiralık Araç Ile Amsterdam, Brüksel, Brugge, Paris, Köln (haziran 2019)

Öncelikle geçmiş olsun neyse ki küçük kızımız iyileşmiş yoksa gezinin tadı tuzu kalmazdı hani. Yazılarınızın devamını merakla bekliyoruz.:smiley:
  14. vega26

Kolay gelsin. Çok keyifli bir seyahat olur inşallah.
  15. vega26

Kuzey Almanya Gezisi 2018/2019

İrfan Bey güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR