Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bir konuda bilgi edinmek istiyorum üstadım:87 orjinal bir renom var .lastiklerimi değiştirip geniş değil büyük lastik takmak istiyorum amacım aracı yükseltmek.yerleştirdiğim helezonlar daha fazla koyulamayacağı söyleniyor ustalar tarafından(arka 7 ön 6 helezon var) bunu takmak için araçta...
Ynt: Acil Satılık - 1990 Model Lada Niva - 10.500 TL
üstad mesajlarımın aynı olduğu konusunda hemfikiriz nedeni ev yaptırdığım için elimdeki tüm kuru parayı ev ve yanına yaptırdığım kliniğime yatırdım. veteriner olduğumdan ve doğrusu arazide araç kullanma delisi olduğum için sabırsız...
Ynt: Satılık Defender Ambulans
bak ben baytarım üstad balıkesir kepsut ilçesindeyim gel sat bunu bana bende renodan kurtulayım arazi aracıma kavuşayım ama ödemede yardımcı olman mümkünmü sevinirim
Ynt: Satılık - Defender
bursalıyım ama balıkesirin bir ilçesinde serbest veteriner hekimm olarak görev yapıyorum 87 bir renom var aracınız mükemmel geldi ama ödemede bi kolaylık olursa sevinirim bende arazi aracıma kavuşmak istiyorum yoksa parayı toparlayıp almak hayal oluyor :))