Satılık - Takaslı Dizel Nissan Patrol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,156

kaptan_11

off_road bir yaşam tarzıdır..............
Yer
bozüyük
araç bana takastan geldi 4000 tl kadar masraf ettim istediğim gibi olmadı.satmaya karar verdim .motoru iyi durumda.4 silindirli bedford motoru var üzerinde.arazi şanzumanında sıkıntı yok.yürüyeninde şu anda hiç bir eksiği yok. frenlerini teker bilyalarını ve keçelerini yeni değiştirdim.ön takım bakımlarını yaptırdım.defransiyel ve şanzuman yağlarını tamamlattım.elektrik aksamı tamamen yenilendi 2 aküsü var ikisinide sıfır mutlu olarak yeniledim dış görünümdede bir sıkıntı yok.eksiği olarak davlumbazlarda ufak tefek çürükler var.ayrıca hidrolik direksiyon.lastikler bf gudrik.aracı günlük olarakişe gidiş gelişlerde kullanıyorum.fiyat olarak gezenbilire 14.000 tl dir.
ulaşmak isteyene tel:0 534 551 48 11.

Fotoğraf-0510.jpg

Fotoğraf-0510.jpg

DSC01774.JPG

Fotoğraf-0513.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık - Takaslı Dizel Nissan Patrol

kaptan_11' Alıntı:
maalesef şu ana kadar çıkmadı.hayırlısı olur inşallah.

Kaptan Hayırlı satışlar dilerim..

onunda kısmetlisi elbet biyerdedir..bekleyeceğiz.

Lakin, ''Bedford motorlu derken.?'' merak ettim de abi..

kal sağlıcakla

MUDANYALI' Alıntı:
Kaptan Hayırlı satışlar dilerim..

onunda kısmetlisi elbet biyerdedir..bekleyeceğiz.

Lakin, ''Bedford motorlu derken.?'' merak ettim de abi..

kal sağlıcakla
ali kardeşim elbetteki bununda bir alıcısı vardır.ben beğenmedim dedim ancak araç okadarda kötü değil.hilux ve ranger dan sonra çok küçük geldi.beni sıktı.hilüx ü mumla arıyorum.
motora gelince araçta benzinli motor varmış adam modeline uygun olan zamanın en güzel motorlarından olan bedford kamyonların motorundan koymuş.bu arada bedford lar 2 çeşit büyük ve küçük .benim araçtada 4 silindir küçük bedford motoru var.durumuda çok iyi.

Hayırlısı Abdullah Abi..

biliyorum o 4 silindirli makinaları..o arabayıda koşturur yanlız..Diaframlı yakıt pompasını değiştirmişlermi.? o fasılalı çalışmayı nasıl engellemişler.?

Hilux olayına gelince,çok detaysız ve konforsuzlar ama ne bileyim bağımlılık yapıyorlar işte..sözle anlatılacak gibi değil.

Allah gönlüne göre versin Kaptan..

kal sağlıcakla...

MUDANYALI' Alıntı:
Hayırlısı Abdullah Abi..

biliyorum o 4 silindirli makinaları..o arabayıda koşturur yanlız..Diaframlı yakıt pompasını değiştirmişlermi.? o fasılalı çalışmayı nasıl engellemişler.?

Hilux olayına gelince,çok detaysız ve konforsuzlar ama ne bileyim bağımlılık yapıyorlar işte..sözle anlatılacak gibi değil.

Allah gönlüne göre versin Kaptan..

kal sağlıcakla...
pompayı değiştirmişler şu anda normal çalışıyor.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

fiyatını nakit olursa 11 500 tl olarak güncelliyorum.

arkadaşlar araç satılmıştır ilan yayından kaldırılabilir.teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

SON KONULAR

Geri