Vetihsan kullanıcısının son içeriği

1. Vetihsan

2001 Rav4 Diferansiyel Yapısı

Selamlar, arkadaşlar, 2001 model otomatik rav4 aldım, aracımın sürekli dört çeker olduğunu sanıyorum? Ancak arkadaşlarım awd dediler, yüksek hızlarda diff ayırıyormu? Yoksa 150 ile giderkende 4 çekerdemi gidiorum. Bilgisi olan varsa paylaşabilirmi teşekkürler.
  2. Vetihsan

Otogaz Dönüşüm Sistemleri

Ynt: Otogaz Dönüşüm Sistemleri 2006 a3 ambition almak istiyorum ne tavsiye edersiniz marka larak yada usta olarak. Tavsielerinizi bekliyorum. Artıları eksileri ile ...
  3. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı Sabri abi ben aracımı aldım alalı euro dizel den başkasını kullanmıyorum. Şu an 520 km deyim bir depo ile. Daha ışık yanmadı geneli şehir içi kullanım. Sanırım benden önceki sahibi normal dizel kullandı ve o yüzden enjektör değişti sanıyorum ama ben yakıtı yinede enjektöre...
  4. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı Sabri bey benim aracım 55.000 de enjektör yemiş? Sizce anormal bişi varmı? Birde 10-20 binde bir enjektörlerinizi temizletin vs deniyor, bizim motorlar patlamalı motor değilmiş? Biraz daha açarsanız memnun olacağım :D Saygılarımla
  5. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı kabasakal kardeşim ortadan cırt diye yarılacam :( Benim arabanın mazisinde, enjektör değişikliği var acaba ondan mı sıkıntı çıkıyo? Yakıt artıyor?
  6. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı Valla bu tip şeyleri distribütör ün görmesi şart. Özellikle özel servisler çok sıkıntılı diye biliyorum. Havalar biraz düzelsin araçta 68000 i geçsin elazığ da yetkili servise gidicem ama nasıl bilmiyorum. Elazığ a giden varsa yardımcı olabilirmi?
  7. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı SOYULACAAAAZZZZZ !!!!
  8. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı enjektör fiyatlarını bilen ve paylaşan varmı arkadaşlar? Size zahmet...
  9. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı vala arkadaşlar bujileri sök dedim servise temizle tak. Kesinlikle olmaz bunda şu var bu var dedi, ya kaynatıp beni soyacak yada bişide çaktığı yok. Sökmüyo adam. Fren pedalı titriyo diyorum, ses yapıyo diyorum. Ben o pedalı sökemem, sökersem arabanın her yanının ayarı...
  10. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı arkadaşlar el birliği ile beni çatlatmaya niyetiniz mi var? 450 nereeeeee 650 nereeeee heleki 750 offff dedirtiyo bana. Otomatik daha konforlu gibi geliyo bana birde araç ihtiyacı olan yerde vites attığı için daha az yakar gibi düşşünüyorum...
  11. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı Nasıl yaaa? :o Yok öyle bişi arkadaşım sen aracını hep uzun yoldamı kullanıyosun? Ben genelde şehir içi kullanıyorums adece yağmur yağdığı zaman akşam sabah ahıra giderken 4x4 H ye alıyorum onunda dışında hiç almıyorum 4 çekere ama nedense 450 yi geçemiyorum. Benmi...
  12. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı ARKADAŞLAR KULLANMAYIN BU CİHAZI arkadaşlar bu cihaz benim makineyi parçaladı. valla anahtardanmı obd denmi bilmiyorum ama cihaz devamlı immobilasier uyarısı veriyor. anahtarı sustalıya çevirdim 3 kere yaptılar tamam dediler hala düzelmedi. şu ssanyong korandolara yol...
  13. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı inşallah ertuğrul bey, bizlede paylaşırsınız umarım.
  14. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı arkadaş sen bozmadan yaparsan anlat bizde yapalım :D
  15. Vetihsan

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı Arkadaşlar çok mutluyum, OBDElm 327 isimli program ile anlık ve kısa süreli çok dik rampaları olmayan 10 km lik yolda arkadaşla birlikte yakıt ölçümü yaptık; turbo açmadan 90-110 km hızla gidince araç 3,7-4,8 arası yaktı. Turbo açınca bu miktar 120-130 larda 8-12 lt ye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,125
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR