Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010)
İlginiz için teşekkür ederim, evet Göletin oradaki işletme Bayram'da yokmuş, bu manada Yenice Yeşil Vadi'de kalacağız. Şimdiden iyi bayramlar
Ynt: Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010)
Affedersiniz, böyle pat diye soruyorum: Bayramda ailecek sizin oralara gelip günübirlik yürüyüşler yapmak istiyoruz. Kalacak yer tavsiye edebilir misiniz. Ben netten bunları buldum:
Luckydeer Ağalar Köyü
Bürnük Gölet Ev
Ben ve...
Ynt: porya kilidi
Benim de bozulmuştu, Almanya ebay'den manuelini bulup takmıştım, Türkiye'de bulamamıştım. Manuel otomatiğe göre daha tercih edilir, belki zahmetlidir ama daha dayanıklıdır.
Ynt: Tengger Semeru National Park, Mount Bromo, Java, Indonesia
Muhteşem, 1994'deki Endonezya gezimde bende Mt.Bromo'ya gitmek istemiştim, fakat o ara külün yanında ufak taş parçaları da attığından pek tavsiye edilmemişti, ben de vazgeçmiştim.
Ynt: 1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel)
Teşekkür ederim. Galloper 2.nesil pajerolara yakındır. Defender, Galloper'a göre arazi kabiliyeti daha yüksek bir araç olması yanında, konfor olarak çok uzaktır. Bu arada Defender'ın turbo olmayan modelleri ile performans olarak bir...
Ynt: HYUNDAI GALLOPER 1999 2.5 TDI (DİZEL)
Katalog Bilgisi
Motor Hacmi: 2.477 cm3
Motor Gücü: 78kW / 105 hp
Silindir Sayısı. 4
Yakıt: Dizel
Vites: Manuel 5
Fren: Ön Disk, Arka Kampana
Genel Durum:
Ön takim 165.000km'de değişmiş
Ön amortisörleri değişti
Fren merkezleri değişti
Ön porya...