virago kullanıcısının son içeriği

1. virago

Şnorkel arıyorum

Ynt: Şnorkel arıyorum Eski bir Galloper sahibi olaraktan http://www.snorkels.es/
  2. virago

Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010)

Ynt: Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010) İlginiz için teşekkür ederim, evet Göletin oradaki işletme Bayram'da yokmuş, bu manada Yenice Yeşil Vadi'de kalacağız. Şimdiden iyi bayramlar
  3. virago

Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010)

Ynt: Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010) Affedersiniz, böyle pat diye soruyorum: Bayramda ailecek sizin oralara gelip günübirlik yürüyüşler yapmak istiyoruz. Kalacak yer tavsiye edebilir misiniz. Ben netten bunları buldum: Luckydeer Ağalar Köyü Bürnük Gölet Ev Ben ve...
  4. virago

porya kilidi

Ynt: porya kilidi Parça fiyatı: 129,50€/çifti Off-Road Service Stracke <off-road-stracke@t-online.de>
  5. virago

porya kilidi

Ynt: porya kilidi Benim de bozulmuştu, Almanya ebay'den manuelini bulup takmıştım, Türkiye'de bulamamıştım. Manuel otomatiğe göre daha tercih edilir, belki zahmetlidir ama daha dayanıklıdır.
  6. virago

1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel)

Ynt: 1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel) Araç Satılmıştır
  7. virago

Tengger Semeru National Park, Mount Bromo, Java, Indonesia

Ynt: Tengger Semeru National Park, Mount Bromo, Java, Indonesia Muhteşem, 1994'deki Endonezya gezimde bende Mt.Bromo'ya gitmek istemiştim, fakat o ara külün yanında ufak taş parçaları da attığından pek tavsiye edilmemişti, ben de vazgeçmiştim.
  8. virago

Ynt: 1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel) Teşekkürler, Sizler de sağlıcakla kalın, türkü konusunda zayıfım maalesef
  9. virago

Ynt: 1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel) Teşekkür ederim :) çıkma parçalarda Pajero'dan yararlanabiliyorsunuz
  10. virago

Ynt: 1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel) Teşekkür ederim. Galloper 2.nesil pajerolara yakındır. Defender, Galloper'a göre arazi kabiliyeti daha yüksek bir araç olması yanında, konfor olarak çok uzaktır. Bu arada Defender'ın turbo olmayan modelleri ile performans olarak bir...
  11. virago

Ynt: 1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel) Evet, kendi arazi yeteneği standartlarında konforu yüksek ve fiyatı da makul bir araçtır.
  12. virago

Ynt: 1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel)
  13. virago

Ynt: 1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel) Malum sitede koyulan fiyat 21.750 TL'dir, Aile içi satış durumunda 750 TL alınmayacaktır.
  14. virago

Ynt: 1999 Model - Hyundai Galloper 2,5 TDİ ( Dizel)
  15. virago

Ynt: HYUNDAI GALLOPER 1999 2.5 TDI (DİZEL) Katalog Bilgisi Motor Hacmi: 2.477 cm3 Motor Gücü: 78kW / 105 hp Silindir Sayısı. 4 Yakıt: Dizel Vites: Manuel 5 Fren: Ön Disk, Arka Kampana Genel Durum: Ön takim 165.000km'de değişmiş Ön amortisörleri değişti Fren merkezleri değişti Ön porya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR