Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumdaki neredeyse herkesin tanıdığı, almak için taa Ankaralara gittiğim Yiğit beyin eski aracını satmaya karar verdim.
Gruptan kopmaya niyetim yok, 3 kapı ufak bir 4x4 ile yola devam etmek istiyorum.
Aracı aldıktan sonra içine su kaçan Milano LPG Ecu sunu 2yıl garantili sıfırı ile yeniledim...
Ynt: 1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar
merhaba,
bende artık bir zj sahibiyim :)
zahmet olmazsa bana da yollayabilir misiniz.
volkankilicoglu@hotmail.com
Teşekkürler
Ynt: ZJ alımı öncesi destek rica ediyorum
merhaba,
swift hala duruyor.
jeep ilanı olan arkadaşlara takas teklifi sunup uygun bir araçla değiştirmeyi düşünüyorum.
Herkese merhaba,
Yarın bir 5.2 ZJ almak için sahibiyle buluşacağım.
Araç 1997 model 230.000km de iken motor üfleme yaptığı gerekçesiyle ve şanzımanı bostancıda zeki ustada 7 bin tl harcanarak "sıfır" yapılmış. 1.5 yıl da garantisi varmış.
sıfır michelin lastikleri 1800tl var. ve Atiker lpg si...
İlan panosunda aracımın satış fiyatını yanlış yazmışım.
Düzeltmek istediğimde ilgili "Edit" ya da "Düzenle, Değiştir" butonunu bulamadım.
Yardımcı olabilir misiniz.
19.000TL olan değer 20.000TL olacak
Teşekkürler
Araç KAZASIZ orjinaldir.
ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-kazasiz-4x4-takasli-2007-70658094/detay/
4x4 çekiş sistemine sahip. Yol bilgasayarı vardır tüketim değeri ortalama 7 litredir.
Trigeri zincirdir kayış değil.
2 çeker swiftler gibi Macaristanda...
Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1
Merhaba,
Bursa IKEA da çalışıyorum. Yarın aracı görmeye gideceğim. Aracın 6 aylık vergisi ne kadar acaba?