volkankilicoglu kullanıcısının son içeriği

1. V

İleti düzenleme Talebi

Sevgili moderatör arkadaşlar, ileti düzenleme yetkim yok sanırım. Grand Cherokee ZJ 20.000TL Takaslı « : 29 Şubat 2012, 20:54:15 » ilgili ilanımın fiyatını 22.500TL olarak değiştirir misiniz. Teşekkürler
  2. V

Grand Cherokee ZJ (22.500TL - Takaslı )

Araçla ilgilenen arkadaşlar için numaram: 555 486 59 08
  3. V

Teklif getiren arkadaşlar oluyor. Bi durum olursa sizi haberdar ederim. Selamlar
  4. V

Tabi ki, haftasonu beklerim.
  5. V

Forumdaki neredeyse herkesin tanıdığı, almak için taa Ankaralara gittiğim Yiğit beyin eski aracını satmaya karar verdim. Gruptan kopmaya niyetim yok, 3 kapı ufak bir 4x4 ile yola devam etmek istiyorum. Aracı aldıktan sonra içine su kaçan Milano LPG Ecu sunu 2yıl garantili sıfırı ile yeniledim...
  6. V

1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar

Ynt: 1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar merhaba, bende artık bir zj sahibiyim :) zahmet olmazsa bana da yollayabilir misiniz. volkankilicoglu@hotmail.com Teşekkürler
  7. V

ZJ alımı öncesi destek rica ediyorum

Ynt: ZJ alımı öncesi destek rica ediyorum merhaba, swift hala duruyor. jeep ilanı olan arkadaşlara takas teklifi sunup uygun bir araçla değiştirmeyi düşünüyorum.
  8. V

ZJ alımı öncesi destek rica ediyorum

Herkese merhaba, Yarın bir 5.2 ZJ almak için sahibiyle buluşacağım. Araç 1997 model 230.000km de iken motor üfleme yaptığı gerekçesiyle ve şanzımanı bostancıda zeki ustada 7 bin tl harcanarak "sıfır" yapılmış. 1.5 yıl da garantisi varmış. sıfır michelin lastikleri 1800tl var. ve Atiker lpg si...
  9. V

Başlattığım Konuyu düzenleyemiyorum :(

İlan panosunda aracımın satış fiyatını yanlış yazmışım. Düzeltmek istediğimde ilgili "Edit" ya da "Düzenle, Değiştir" butonunu bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz. 19.000TL olan değer 20.000TL olacak Teşekkürler
  10. V

üst kapak conta değişimi

Ynt: üst kapak conta değişimi bende merak ediyorum açıkçası. Bizimle paylaşır mısınız?
  11. V

KAZASIZ 4X4 Takaslı 2007

Ynt: KAZASIZ 4X4 Takaslı 2007 Kafa kafaya takas yapabileceğim şehiriçi kullanımı için uygun bir 4x4 düşünüyorum.
  12. V

KAZASIZ 4X4 Takaslı 2007

Araç KAZASIZ orjinaldir. ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-kazasiz-4x4-takasli-2007-70658094/detay/ 4x4 çekiş sistemine sahip. Yol bilgasayarı vardır tüketim değeri ortalama 7 litredir. Trigeri zincirdir kayış değil. 2 çeker swiftler gibi Macaristanda...
  13. V

Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1

Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1 Alana- Satana hayırlı olsun. Bende niyet etmiştim nasip olmadı 1997 pathfinder aldım. Tecrübeleri burada paylaşmak dileğiyle...
  14. V

Taşıtlar hakkında acil görüş

Ynt: Taşıtlar hakkında acil görüş Merhaba, Arazi kabiliyeti: Vitara-Freelander-Rav4 Şehirde konfor : Rav4-Freelander-Vitara sıralama bu şekilde. :)
  15. V

Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1

Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1 Merhaba, Bursa IKEA da çalışıyorum. Yarın aracı görmeye gideceğim. Aracın 6 aylık vergisi ne kadar acaba?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri