vuksualomega kullanıcısının son içeriği

1. V

CR-V Arazi Performansı...

Ynt: CR-V Arazi Performansı... uzun bir aradan sonra yine herkeze merhaba foruma fazla yazma vaktim yok ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.daha önce crv konusunda yardım istemiştim arkadan ses gelme konusunda serviste bir yağ değişimi sonucu sesi hallettik. aracı da 1 ay önce sattım...
  2. V

Ynt: CR-V Arazi Performansı... lpg tankı istepne yerine takıldı.brc marka .araç 94.000de zaten aldığımızda 90.000deydi ve hemen yağını değiştirip bilimum kontrollerini yaptırdık.lpgyide aracı aldığımdan 4 gün sonra taktırdım yaklaşık 2.500 km oldu.bundan önce 97 fronteram vardı.honda da çok...
  3. V

Ynt: CR-V Arazi Performansı... cevaplar için teşekkür ediyorum arkadan gelen ses acaba bir problem yaratır mı diye endişeleniyorum ama en yakın zaman da servis yolu gözüküyor galiba
  4. V

Ynt: CR-V Arazi Performansı... tüm gezenbilir ailesine merhabalar ben tolga yaklaşık 3 hafta önce 2003 model bir crv aldık ve lpg taktırdık araçtan genel olarak memnunuz ama 2.0 motora göre lpgde bayağı bir yakıyor şehir içi ve dışı ortalama 0.28 kuruş bu normal midir yoksa benim lpg de mi bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR