windsurfer kullanıcısının son içeriği

1. W

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı 2020 Ücretsiz Davetiye

Merhaba, Elinde bileti olan var ise burakmeta@hotmail.com adresine gönderebilir misiniz?
  2. W

Merhabalar, VW Transporter aracınıza yaptırdığınız gibi bende Ford Custom aracıma koltuk...

Merhabalar, VW Transporter aracınıza yaptırdığınız gibi bende Ford Custom aracıma koltuk arkasına bir ünite (yatağa dönüşebilen) yaptırmayı düşünüyorum. Siz kim ile imal ettirdiniz iletişim bilgilerini verebilir misiniz? Ayrıca sizin gördüğünüz başka bu tipte ürün üretimi yapan kişi/kuruluşlar...
  3. W

Ford Tourneo Custom Camper

Merhabalar, 2018 model Ford Tourneo Custom kısa şasi aracım var. Bu araç ile kısa turlara çıkmak için aşağıdaki resimdeki gibi bir koltuk arkasına açıldığında aynı zamanda yatak olabilecek bir ünite yaptırmak veya direkt Türkiye'de satan var ise almak istiyorum. Konu ile ilgili bilgisi tanıdığı...
  4. W

Ford Tourneo Custom Camper

Merhabalar, 2018 model Ford Tourneo Custom kısa şasi aracım var. Bu araç ile kısa turlara çıkmak için aşağıdaki resimdeki gibi bir koltuk arkasına açıldığında aynı zamanda yatak olabilecek bir ünite yaptırmak veya direkt Türkiye'de satan var ise almak istiyorum. Konu ile ilgili bilgisi tanıdığı...
  5. W

Navara lar geri çağırılıyor ..

Ynt: Navara lar geri çağırılıyor .. Dün akşam elime jant konusunda geri çağrılma ile ilgili mektup ulaştı. Haber doğruymuş. Kontrol edilip eğer jantta çatlak var ise hemen değiştirilecekmiş. Yazılana göre çatlak olmasa bile bir sene içinde tüm jantlar değişecekmiş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri