xborealis kullanıcısının son içeriği

1. X

HJ 60 İÇİN SAFARİ MARKA SNORKEL ARIYORUM

SELAM ARKADAŞLAR HJ 60 İÇİN SAFARİ MARKA SNORKEL ARIYORUM TÜRKİYE DE NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM..
  2. X

235x85x16 lastik yardımı lütfen

Ynt: 235x85x16 lastik yardımı lütfen aslında %50 diyelim arazi şehir içinde de kullanıcam ama yinede bi Baysal ı bi netten araştırayım teşekkürler..
  3. X

Ynt: 235x85x16 lastik yardımı lütfen eyvallah hojam saolasın bi araştırayım onu netten teşekkürler..
  4. X

merhabalar arkadaşlar 86 model hj60 h2 4000cc alıyorum ve almayı düşündüğüm lastik 235x85x16 bu ebadlar için bana yardımcı olabilirmisiniz sizce uygunmu ve tavsiye edebileceğiniz bir marka varmıdır..
  5. X

LAND CRUISER FJ 60 6 SİLİNDİR 4.2 DIESEL HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI YARDIM

Ynt: LAND CRUISER FJ 60 6 SİLİNDİR 4.2 DIESEL HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI YARDIM eğer durumu iyi ise alına bilinecek bir araç diyorsunuz yanii. makas ne gibi skıntı yaşatır çok mu sallar beşik gibi yoksa başka bir sıkıntı mı yaşatır konfor ile ilgili 135bg yeter diye düşünüyorum ama...
  6. X

Ynt: LAND CRUISER FJ 60 6 SİLİNDİR 4.2 DIESEL HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI YARDIM http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3815435 bu aracı görmeye gidecem de sınırlı sayıda bulabilirsin diyorlar doğrumudur.
  7. X

Ynt: LAND CRUISER FJ 60 6 SİLİNDİR 4.2 DIESEL HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI YARDIM http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3815435 böyle bir aaraç buldum hojam sence nasıl bir araç bu modelden sınırlı olduğunu söylüyorlar doğrumudur..
  8. X

MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILAN BİR ÜYEYİM OFF ROAD HAYATIMA MOTORSİKLET İLE DEVAM EDER İKEN BİR TOYOTA YA GEÇEYİM DİYORUM VE FJ 60 IN 6 SİLİNDİR 4.2 DIESEL OLAN BİR MODELİ VARMIŞ AMA NET TE PEK BİŞEY BULAMADIM BİLGİSİ OLAN BENİMLE PAYLAŞABİLİRMİ . TEŞEKKÜRLER

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri