xvalaa kullanıcısının son içeriği

1. X

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Kutunun montajını Yaptım ama geride fazladan malzeme çıktı :) Söküp eksik olan parçayı takıp tekrardan montajını yapmam gerekiyor
  2. X

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 .
  3. X

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Parçanın sökülmesi için aküyü ve akü tablasını söktüm Radyatör hortumlarını söktüm
  4. X

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Uzun bir zaman geçmiş buraya yazmayalım Bayram öncesi biraz arabam ile uğraştım Daha önce söktüğüm havalandırma sisteminin şimdide sökmediğim diğer kısımları söküp temizledim
  5. X

Sonunda Bende 77 Cj-5 İle Aranızdayım

Ynt: Sonunda Bende 77 Cj-5 İle Aranızdayım Hayırlı olsun iyi Günlerde kullanın
  6. X

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 Hp V8 Beklediğimiz Motor Geldi Izmire satılmıştı sonrasını bilmiyorum
  7. X

Cj8 im için tavan barı arıyorum öneriniz.

Ynt: Cj8 İm İçin Tavan Barı Arıyorum Öneriniz. Inyi günlerde kullan Bu fotoları görünce benimkine binesin gelmiyor :)
  8. X

Araç Çekme Römorku

Herkese merhaba, Amerika'da araç çekmek için çok yaygın olarak kullanılan aşağıdaki tip römorkuna Türkiye'de satan kiralayan var mı?
  9. X

Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Çok şık görünüyor iyi günlerde kullan Bi ara kutlayalım bunu Ankara'da :)
  10. X

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Teşekkür ederim Evet sistemde 2 tane yakıt filtresi mevcut.
  11. X

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Bakım zamanı yaklaştı
  12. X

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Çok güzel olacak Heyecan ile bekliyorum
  13. X

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Vinç için uzaktan kumanda seti İşlevselliğide fiyatı kadar iyidir umarım
  14. X

Ankara'dan Cj7

Ynt: Ankara'dan Cj7 Hiç gözden kaçmıyor valla :) Başka şeyler var mı göze batan ;)
  15. X

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Krom malzemeler ile iyi durur mu ki?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri