XVET kullanıcısının son içeriği

1. X

6 Hp Parsun Lütfen Bu Acemiye Acil Yardım

Ynt: 6 Hp Parsun Lütfen Bu Acemiye Acil Yardım Konu biraz eskide kalmış ama ben yinede bilgilenmek isteyenlere yardimcı olayım 6hb parsun motor kullanıyorum alalı 1 ay oldu 6 defa denize indirdim 3 metre zodiac tipi botta kullaniyorum motor ve botla ilgili sıfır bilgi ile aldım serviste...
  2. X

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!) Şimdi ben Adıyaman'dan kalkıp gelip karavanı alacağım sonrada bana geri getirin tamir edip verelim denilecek pino karavan almaktan vazgeçtim 2.el avrupa karavanı tercih edeceğim
  3. X

Bot Ve Motor Seçimi

Ynt: Bot Ve Motor Seçimi hocam sen bir bak 150 tl civarı kargo tutarsa olur aslında
  4. X

Bot Ve Motor Seçimi

Ynt: Bot Ve Motor Seçimi bot ve ekipmanı alırım ama motora param çıkışmaz botun Faturası duruyormu ve patlak veya sıkıntı varmı diye sormuyorum bildiğim kadarıyla halihazırda kullanıyorsunuz birde satma nedeniniz nedir, nakliye ne kadar tutar.
  5. X

Bot Ve Motor Seçimi

Ynt: Bot Ve Motor Seçimi anladım peki motorun fıyatı ne kadar.
  6. X

Çok Acil Bot Yardımı Ve Satan Arkadaş

Ynt: Çok Acil Bot Yardımı Ve Satan Arkadaş çok teşekkürler bende bu yaz alacaktım akdenızde kullanıcam mersınde alacagım kısı burada koy yok açılman lazım onun ıcınde kayık alman lazım ben botu tavsıye etmıyorum dedı bende kaldım öyle ayrıca bot ıcın romork olmalı kıç tahtasına monte edılmıs...
  7. X

Bot Ve Motor Seçimi

Ynt: Bot Ve Motor Seçimi ben talip olurum malum sitede ilanı varmı yoksa fiyatı nedir yaması deliği varmı
  8. X

Çok Acil Bot Yardımı Ve Satan Arkadaş

Ynt: Çok Acil Bot Yardımı Ve Satan Arkadaş Bende geçen yazdan beri almak istiyorum ne marka aldınız boyu ne kadar fiyat nedir
  9. X

Duster Kenwood Multimedya Problemleri

Ynt: Duster Kenwood Multimedya Problemleri Aynı soruyu geçenlerde bu işle uğraşan birisine sordum o özellik takılan kameranın özelliğiymiş yani bizimkinde yok ama geçenlerde satılık ilan gördüm duster ekranı çekmişler o araçta vardı demekki ellerinde ne varsa onu taktılar benimkide çizgiler yok
  10. X

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: Su Alma Problemi !!! Cem bey aynı noktadan ön kapıdan su almıştı direk servise gidin kapı panzılotundan alıyor silikondan
  11. X

Ynt: Duster Kenwood Multimedya Problemleri Facedeki grubun adı ne acaba
  12. X

Ynt: Duster Kenwood Multimedya Problemleri arkadaşlar bende 2012 duster var sonradan kenwood multimedya taktırdım 2008 eski kasa kangomda var elimdeki eski duster teybi kango'ya takmak istiyordum servise sordum yok olmaz dediler iyi bi yer bulursam denemeyi düşünüyorum.
  13. X

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yeni her zaman cazibelidir ama motor aynı kasa aynı değişen iç göğüs bence çokta önemli değil
  14. X

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Temin ettim kenwood ıphone cable yazarsan çıkar nette
  15. X

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi tayin işleri uğraşıyordum Siirt pervariden Adıyaman'a geçtim o yüzden siteye bakamadım birde duster şöför kapısından yağmur aldı Antalya'da 10 gün eğitim vardı Antalya'da yaptırırım dedim servisler 2 3 gün ötesine gün verdiler müşteri hizmetlerini aradım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri