Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 6 Hp Parsun Lütfen Bu Acemiye Acil Yardım
Konu biraz eskide kalmış ama ben yinede bilgilenmek isteyenlere yardimcı olayım 6hb parsun motor kullanıyorum alalı 1 ay oldu 6 defa denize indirdim 3 metre zodiac tipi botta kullaniyorum motor ve botla ilgili sıfır bilgi ile aldım serviste...
Ynt: Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)
Şimdi ben Adıyaman'dan kalkıp gelip karavanı alacağım sonrada bana geri getirin tamir edip verelim denilecek pino karavan almaktan vazgeçtim 2.el avrupa karavanı tercih edeceğim
Ynt: Bot Ve Motor Seçimi
bot ve ekipmanı alırım ama motora param çıkışmaz botun Faturası duruyormu ve patlak veya sıkıntı varmı diye sormuyorum bildiğim kadarıyla halihazırda kullanıyorsunuz birde satma nedeniniz nedir, nakliye ne kadar tutar.
Ynt: Çok Acil Bot Yardımı Ve Satan Arkadaş
çok teşekkürler bende bu yaz alacaktım akdenızde kullanıcam mersınde alacagım kısı burada koy yok açılman lazım onun ıcınde kayık alman lazım ben botu tavsıye etmıyorum dedı bende kaldım öyle ayrıca bot ıcın romork olmalı kıç tahtasına monte edılmıs...
Ynt: Duster Kenwood Multimedya Problemleri
Aynı soruyu geçenlerde bu işle uğraşan birisine sordum o özellik takılan kameranın özelliğiymiş yani bizimkinde yok ama geçenlerde satılık ilan gördüm duster ekranı çekmişler o araçta vardı demekki ellerinde ne varsa onu taktılar benimkide çizgiler yok
Ynt: Duster Kenwood Multimedya Problemleri
arkadaşlar bende 2012 duster var sonradan kenwood multimedya taktırdım 2008 eski kasa kangomda var elimdeki eski duster teybi kango'ya takmak istiyordum servise sordum yok olmaz dediler iyi bi yer bulursam denemeyi düşünüyorum.
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
tayin işleri uğraşıyordum Siirt pervariden Adıyaman'a geçtim o yüzden siteye bakamadım birde duster şöför kapısından yağmur aldı Antalya'da 10 gün eğitim vardı Antalya'da yaptırırım dedim servisler 2 3 gün ötesine gün verdiler müşteri hizmetlerini aradım...