xxjago kullanıcısının son içeriği

1. X

SUBARU FORESTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Ynt: SUBARU FORESTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM @GezenGen Size özel mesaj atmak istiyorum ama sanırım mesaj sayım yeterli olmadığı için atamıyorum.Ben bugün 2006 bir araç buldum 2000 motor.Aslında bu konu ile alakalı sizinle telde konuşmak isterim.Tabi sizin için bir sakıncası yok ise bana telinizi...
  2. X

Ynt: SUBARU FORESTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM Evet 2004 ve 2005 XT modeller için fiyat aralığı olarak 30-35 civarında istiyorlar. Sanırım bu araçların 100.000 bakımları baya maliyetliymiş.Sizin km olarak bir öneriniz var mı?Birde 2003 model km si düşük ancak Turbo olmayan modeller var.Turbo almazsam...
  3. X

Ynt: SUBARU FORESTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM Öncelikle cevaplar için çok tşk ediyorum. Evet şu anda hem S60 hemde Forester bakıyorum. @GezenGen arkadaşım, Forester için bence de turbo daha mantıklı sadece tek dezavantajı yakıt tüketiminin fazla olması.LPG dönüşümü ile ilgili olarakta benim favori...
  4. X

Ynt: SUBARU FORESTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM Cevap yok mu arkadaşlar...:(
  5. X

Herkese Selamlar, Öncelikle çok güzel bir formunuz var adminleri tebrik ediyorum tabiki üyeleri ve tüm katılımcılarıda..Uzun zamandan beri hep bir Subaru Jeep almak istiyordum.Şimdi arabamı satmaya karar verince artık fırsat bu fırsattır alayım diyorum.Aslında önceleri 2004-2005 model bir Volvo...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri