xxx kullanıcısının son içeriği

1. X

Kamp Çantamda Ne Var Ne Yok?

Video: https://youtu.be/LYq9ZxuTSx0 Gods of Mythology MC kanalımızda anlattık
  2. X

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) harika bir etkinlik tebrikler yeni motorumu üzerime alamadığım için bunu kaçırıyorum ama 2.sinde inşallah ordayım
  3. X

Navking 300 Route66 Nasıl?

Ynt: Navking 300 Route66 Nasıl? ben aldım ama hizmetlerinden hiç memnun değilim iletişim için açtıkları yere uğramıyorlar bile 2 mail attım ne cevap veren oldu ne ilgilenen tel no da bırakmıştım gittim bir başka cihaz daha aldım... ayrıca 2 bilgisayarda bu cihazı tanımadı belki sadece vista...
  4. X

Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? sayın gezenti, üzülerek belirtirim ki yazdıkların polemiğe yönelik bilmeden düşünmeden yazmışsın.. insanların türlü halleri sıkıntılı günleri yaşadıkları zorlukları olabilir. ayrıca ilk mesaja bakarsan ben bir gezi organize ediyorum falan durumu da...
  5. X

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı? yahu gezi için yer belirleyelim demiştik ikinci mesajdan sonra almış olay yürümüş..başka yerlere gitmiş...bir plan için çatıdan başlayamayız ki .. temelden başlamak lazım .. 1- başlangıç noktası 2- güzergah ve konaklama noktaları 3- gezi süresi 4-...
  6. X

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? [color=red]
  7. X

Gezenbilir Geocaching El Kitabı

Ynt: Gezenbilir Geocaching El Kitabı bu haber iyi oldu kordinat gösteriyor benim cihaz
  8. X

Ynt: Gezenbilir Geocaching El Kitabı alacaz mecbur desenize :)))
  9. X

Edirne Gezilecek Yerler

Ynt: Edirne Gezilecek Yerler edirneye gidip uzunköprüye uğrarmamak olmaz ... dünyanın en uzun taş köprüsünü aracınızla geçmeden edirneye gittim gördüm demeniz bir anlam ifade etmez ...
  10. X

ne dersiniz arkadaşlar bir program yapıp önerilebilecek makul bir noktaya geziye.. önce yer husunda fikir birliği sonrada planlamayı konuşuruz, ben bu hususta acemi olsamda aramızda iyi organizasyonlara imza atmış deneyimliler mutlaka vardır... ben açılışı yapayım önerilerde.. 1- erikli danşment...
  11. X

Kumda Gitmek İçin Ne Yapmalı??

Ynt: Kumda Gitmek İçin Ne Yapmalı?? bunlardan 2 tane yeterli olurmu yoksa 4 tane mi bulundurmalı... ilginiz için çok tşk.. bu benim işimi görecek ir şeye benziyor
  12. X

Ynt: Gezenbilir Geocaching El Kitabı bu soru benimde aklıma geldi zira bende çok yaşayacaksınız.. benim elimde de arabada kullandığım tarz bir cihaz var... naviga m69 işe yararmı acaba?
  13. X

Kumda Gitmek İçin Ne Yapmalı??

Ynt: Kumda Gitmek İçin Ne Yapmalı?? dursun bey kum paleti husunda biraz bilgi verebilirmisiniz.. hem ilk kez duyuyorum hemde nereden nasıl temin edebilirim bilmiyorum ..yardımcı olursanız sevinirim... diğer öneriler içinde çok tşk. özellikle lastik havasını indirmek oldukça iyi fikir...
  14. X

Bugün Motorcu Kardeşlerimiz, Abilerimiz ve Ablalarımız İçin Ne Yaptın

Ynt: Bugün Motorcu Kardeşlerimiz, Abilerimiz ve Ablalarımız İçin Ne Yaptın Dostum yazının eleştirilecek bir yanı yok dosdoğru dile getirmek lazım öz eleştirileri... Bu yollarda araba için bile yapılması gerekn hız 90 iken kendini f1 pistinde gibi zannederek hareket edeninden tut.. trafikte...
  15. X

Edirne Kamp Alanları

Ynt: Edirne Kamp Alanları gökçetepe de taştan ziyade problem deniz kestaneleridir.. deniz ayakkabısı olmadan denize giremezsiniz ama çam ağaçları denizin üzerine sarkar böyle muhteşem bir manzarada görülmek için bile değer... bu sene açıldımı konusunu ise bende bilmiyorum ama geçen yılda kapalıydı.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.