Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezi için Bisiklet Seçimi
aslında aradıgım bisikleti buldum ama daha alamadım.araştırmalarımda kaliteli beni yolda bırakmayacak kadro ölçüleriyle ve saglamlıgıyla trek markası hep öne çıktı.trek'in bisikletlerinde ömür boyu kadro garantisi var ama fiyatlar biraz üst seviyede ama bir o...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
merhabalar ozgur0ozdemir Antalyada etkin bi şekilde faaliyet gösteren todosk ve addk var.ikisininde pazar günü yürüyüşleri olur.todosk antalyada uzun bir geçmişi olup addk yeni bir oluşumdur.ben ikisinede ulaşım için linkler vereyim...
Ynt: Bot Tavsiyesi
Evet haklısınız Argun bey :) Aldım botu ve ilk faliyetimi yaptım çok rahat ve konforluydu.Ayaklarımı yeterince sıcak tuttu.Sanırım normale göre biraz fazla sıcak tutuyor event astar.yabancı bi kaç forumdada bunu okumuştum.
Ynt: Bot Tavsiyesi
Merhabalar Karrimor markasının bu ayakkabısı için ne düşünüyorsunuz?
Event astarını kullanıyor goretex e yakın bi performans sergileyebilir mi acaba
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=405&id=8335#sekme
Ynt: St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010
Çok keyifli bir gezi olmuş.Yazınızıda çok begendim.Bende Antalya'da yaşıyorum şu an için değilde gelecekte bende St Paul Yolunda yürümeyi düşünüyorum.Sayenizde bölge hakkında güzel fikirler edinmiş oldum.Teşekkür ederim
Ynt: Güver Kanyonu-Antalya
Teşekkür ederim Dilek hanım umarım en kısa zamanda gidebilirsiniz.Antalya'da görülmesi gereken gizli köşelerden birisi.Sıcak yaz günlerinde oranın soguk suyuna girmek insanı canlandırıyor :D
Ynt: Adrasan - Sazak koyu
Sonunda vardım sahile ve karşımdaki güzellik karşısında nasıl duygulandığımı sanırım hiç unutmuyacam.Hemen kendimi denize attım.Serinledim :) Sahilde hiçbir yapılaşma olmaması kendi halinde kalması ise günümüz için çok ilginç geldi doğrusunu ve beni çok mutlu...
Ynt: Adrasan - Sazak koyu
Yaklaştığımı hissediyorum ve neyle karşılaşacağımı cok merak ediyorum.2 saatte yakındır yukarı doğru eğimle ilerliyordum.Şimdi iniş zamanı. Yolda bi çeşme vardı ama malisef kurumuştu.
Yaklaşıyorum...
Adrasanda mükemmel bi havada başlıyor yürüyüşüm. Hedefim sazak koyuna varabilmek.
Adrasan sahilinin sol yakasından, sahilden 100 metre geride başlıyor yolculugum.
Toprak patikadan ilerliyorum.Yavaş yavaş yukarı çıkıyor yol.çıktıkça herşey dahada güzelleşiyor.
Kendimi daha özgür hissediyorum her...
Merhabalar arkadaşlar
bir süredir dogru bir bisikleti nasıl seçecegim konusunda araştırma yapıyorum. amacım tatil zamanlarında antalyadan bisikletimle uzaklaşabilmek, başka ilçelere yada yakındaki illere gidebilmeyi istiyorum hatta ege turuna çıkmayı. ihtiyacım olan yol bisikleti bunun...
Ynt: Güver Kanyonu-Antalya
Siteden fotoları gördüm çok güzellerdi :) teklifin için çok teşekkür ederim cok memnun oldum ama ögrenci konumundayız tahmin edebilecegin üzere bu durum biraz sıkıntıya yol açabiliyor :-\