Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Trabzon'da Gidilmesi Gereken Yerler
arkadaşlar doğu tarafını görmek isterseniz size doğubeyazıt ishakpaşa sarayını tavsiye ederim ağrı da.kartalyuvası gibi bir yer eeee tabi karadenizin yerini tutmaz ama tarih sevenler için müthiş ağrı dağı da görünüyor merkezden:süper....(caner ulusoy ve...
merhabalar murat :)çok tşk ederim msj için caner sana da çoooook tşk edrim tanışamadık ama ben zeynep ulusoy ve metronun yazıhanelerin var dediniz hergün sefer yapıyolar diye araştırmaya devam edeceğim çok istiyorum çünkü ben aslında bir kere gitmiştim...
arkadaşlar slm yardımcı olurmusunuz bana lütfen atatürk köşküne merkezden otobüs kalkıyor peki sümela manastırı içinböyle bir olanak varmı şehrin içinde günü birlik turlar oluyormu:)teşekkürler...
merhabalar arkadaşlar;sümela manastırını görmek istiyorum fakat özel tur veya merkezden kalkan otobüsler varmı yardımcı olursanız sevinirim lütfen:)