Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Erdinç bey çözdünüzmü sıkıntıyı? Nadir olarak benim araçtada da oluyor. aracı en yüksek konuma alıp normal seviyeye aldığımda kesiliyor. Yükseklik ayar sensörü gibi birşey var altta. Sanırım o ilgi bekliyor :)
Ynt: Land Cruıser Prado Bagaj Kapısı Stepnesi
Bende bu sebeple, üst sepet yaptırmaya kadar giden düşünceler oluşmuştu. :)
Bir yol bulursanız, paylaşırsanız sevinirim.
Ynt: Land Cruıser Prado Bagaj Kapısı Stepnesi
Medicus merhaba. Bende bir dönem araştırmıştım. Hatta şaşmazda vinç monte ettirdiğim bu tip işlerde uzman bir ustadan istemiştim. Direk bagaj kapağının stepneyi kaldırmayacağını söyleyip yapamam demişti.
Ynt: Piknik Tatil Oldu
Rıfat bey ve tüm katılan arkadaşları, ne iyi etmişsiniz. Çok da keyifli tüm fotoğraflarınız. Yeni keyifli nice mutlu kamplara. :)
Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri
mybrada, bir kez daha alt kademeden yararlanma ile ilgili bir kanun varmı. Ben tek kademe indirtebiliyorum. Bu konuyla ilgili yazılarda onu söylüyor. (Örnek http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22279493.asp ) Yasa varsa...
Ynt: Kişisel Galeri (Serkan)
Serkan selam,
Tüm fotoğrafların için kutlarım seni. nefisler.
Ama benim birincim için bir tekrar yapmak istedim. (izinde almadan)
Nede güzel, hiçbir zaman geçip gidilmeyecek zamanlardan. Sende gidememişsin.. oda güzel.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
özetle;
büyük bir katılım ve büyük bir dikim için beklemeli,
biz bize, hızlı bir dikim için acele etmeliyiz.
Nedense cumadan beri siteye giremedim. Metin takipteyim.
Serkan katılıyorum sana, ayrıca günün keyfide başkaydı. Bu kez üşengeç çocukları ikna edip, birazdasporla tanıştıralım :) Hem fidanların tutma başarısını %80ne çıkarabiliriz bakarsın.
Ben yine Ankarada değildim kopukluklar oluyor ama takipteyim...
Metin selam,
Fidanları kışla uğraştırmamak daha doğru. İlkbaharda dikilen ağaçlar, bahar ve yaz boyunca rahatça kök salıp sağlam bir şekilde kışa hazırlanıyor. Daha güçlü ve sağlıklı oluyor. Dikim yapılacak bölgedeki kışı da düşünürsek...