Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery Td5 Şanzıman Hararet İkaz Lambası Yanıyor..
regletörü bende denemiştimm ve bir çogunuu.. o yüzden elimde bolca malzeme varr ..hattaa aynı arabadan bir tanede yedek aldım :)))
Ynt: Land Rover Adventure Bulgaria/macedonia/kosova/albenia 2013 Görseller
tebrikler çok güzel hareketler bunlar..bu arada unutmadan land rover her yere yakışıyor...
Ynt: discovery td5 şanzıman hararet ikaz lambası yanıyor..
evet aynen muşür arızası çıktı çok şükür..şimide yeni bir arızaylaa başbaşayımm uzun zmandırda çözüme ulaşmadıkk. ilk çalıştırmada araç gaz pedalını a tepki vermiyo sonradan yavaş yavaş topluyo kendni ..
Ynt: DİSCOVERY 2 TD5 MOTORDA YAKIT KAÇAĞI ŞİKAYETİ
aracımın üst kapagını söktürdükten sonra ustaa aynı şekilde kaçak oldugunu söylemişti degiştireçektik ançak sonraa presleyerek halletiginin söyleedi şimdilik bir kçak görünmüyo ama zamanla degişmek gerek galiba
mrb arkadaşlar..2001 model td5 aracım özellikle sabahları çalıştırdıgım zaman gaz pedalına basınca hiç tepki vermiyor..3- 5 dakika sonra kendi kendine toparlıyor..motor sıçak haldeyken sert duruşlardan sonrada kısım kısm 3 ila 10 saniyee kadar tekrarlıyor sonra yine kendi düzeliyor.. daha önce...
Ynt: Discovery td5 Çekiş Gücü Kontrolü
evet normal devirleri görüyo ançak araç seyir halinde 2000 devir 90 km hızlaa giderken aracı hızlandırmak için yavaşca gaza yüklendigim de pedala %80 yüklendigm halde aracın ne devir saati nede hızzı hareketlenmiyor..ançak dip gaz yaptıgımda vitesden düşüp...
mrb arkadaşlar aracım son zamanlarda a normal biryakıt tüketmeye başladı yakıt fiyatları malum biliyorum ama 75 km 65 tl çok fazla degilmi neden kaynaklanabilir biligisi olan arkaşlar dan tavsiye bekliyorum ..265 70 16 lastik kull. saygılar
Ynt: td5 siyah duman sorunu
yaklaşık 4000 km dir kullanıyorum aracımı sürekli aynı yerden aynı mazotu alıyorum shell euro dizel..başka bitr yerdemi denesem acabaa
mrb arkadaşlar otomatik vites td5 aracımlaa dip gaz yaptıgımda siyah dumna atıyo ,birde 5. vitese kadar vites geçişlerinde kendinni çok iyi toparlıyo ançak son vitese geçince bu 3 saniye falan devam edip 2500 devirlere kadar düşüyo ve kendinni kolay toparlamıyor..bu araçlar hepmi böyle yoksa bu...