Yasin Öztürk kullanıcısının son içeriği

1. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Teşekkürler bu aralar ev taşıdım araca bakamadım ama almak için yeterince bilgim oldu, alınca haber veririm yine aracınızı güle güle kullanın
  2. Y

Sonunda Aldım..2009 Forester..

Ynt: Sonunda Aldım..2009 Forester.. Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin darısı başıma:)
  3. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Doğru söylüyorsun benim kararsız kalışımdan crv ile arasında gittim geldim ama foresterde karar kıldım seninle telefonda konuşabilirmiyiz? alırken nelere dikkat etmeliyim?
  4. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Biraz ucuz ama masraflı deniyor ama aracını satanların hangisine sorsam sorunsuz kullandım diyor, yoğurtçu yoğurdum ekşi demez tama ama hepsi mi insanı yanıltıyor??
  5. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? uyarılarınızı dikkate alacağım cevap veren bütün arkadaşlara teşekkürler :)
  6. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Sizin kullandığınız otomatik ve 4 vites galiba ama düz vitesle karsilastirilamaz diyorsanız vardır bir bildiginiz çok sagolun, 2003 ve üstü modellerde düz vites yok galiba
  7. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Sizin kullandığınız otomatik ve 4 vites galiba ama düz vitesle karsilastirilamaz diyorsanız vardır bir bildiginiz çok sagolun, 200 ve üstü modellerde düz vites yok galiba
  8. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Çekişi bu kadar güçlü bir araba otomatik vites de olsa 5 vites olsa iyi olurdu sanırım aracın beşinci vitese atınca rahatlaması açısından? ??
  9. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Vites konusunda daha öncede duymuştum yakıt tüketiminde fark yok gibi birsey, düz vitese alışkındım, öte yandan crvlerde olduğu gibi otomatikler 4 vites diye bilmem doğru mu bu yakıt tüketiminde önemli değişime neden olur diye düşündüm?
  10. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Ayrıca düz vitesini arıyorum otomatiğe nazaran biraz olsun az yakar diye yanlış mı düşünüyorum yoksa otomatik düz vites farketmez mi ??? ??? ???
  11. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Forester hakkında nette karşıma ilk çıkan siteye üye oldum ve tek soru sordum ilginize teşekkür ediyorum, cevaplar gayet aydınlatıcı son kararım forester peki alırken dikkat etmem gereken hususlar neler her arabada olduğu gibi mi yoksa ayrıca şunlara da dikkat etmek gerek...
  12. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Daha fikri olan yazarsa sevinirim ama yorumlara bakılırsa alınacak bir araç, 2002-2005 arası turbolu modeli ideal benim için galiba, teşekkürler...
  13. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? İlginize teşekkür ederim bütün tavsiyeleri değerlendireceğim :) :) :)
  14. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Honda alicak olsam crv alırım ama sonradan forestera döndüm, size hangi forester diye sormak istedim?????
  15. Y

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Teşekkürler bu aracı şehiriçi ve şehirdışı kullanıma uygunluğu ve yakıtı nedeniyle tercih ediyorum kasko ve yedek parça sonraki konular benim için, tavsiye edebileceğiniz başka araç varsa bunu da yazabilirseniz sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri