yener34 kullanıcısının son içeriği

1. yener34

İkinci El Araç Alacaklar Dikkat!

Ynt: İkinci El Araç Alacaklar Dikkat! bu gene sanal bi dolandırıcılık olmuş ben size dahada gerçegini anlatayım gülermisiniz aglarmısınız karar verin 6 7 ay önce arakadaşım fazlalık olan 20 binlira degerinde bir motorunu binek bi araçla takas ettmek için araştırıyo izmitten...
  2. yener34

CJ mi Yoksa Land mı ?

Ynt: CJ mi Yoksa Land mı ? tabiyki cj tavsiye edilir bu soruda ama kullanım amacınız ne olacak bu çok önemli
  3. yener34

Büyük Birşey İstiyorsanız 1980 CJ6

Ynt: Büyük Birşey İstiyorsanız 1980 CJ6 maşallah gerçekten güzel bi araç deniz kardeş alanada satanada hayırlı ugurlu olsun ben asıl bundan ötesi ne olabilir onu merakla bekliyorum ??? ???
  4. yener34

Su Geçişleri İçin Tamamen Yalıtımlı Sis Farları: Hella Hydrolux 1000 FF

Ynt: Su Geçişleri İçin Tamamen Yalıtımlı Sis Farları: Hella Hydrolux 1000 FF bu konuya forumda raslamışdım tüketıcicinin satıcıya bilgilendirme mes vardı sonuç aldımı bilmiyorum ilgi ve alakanız çok hoş lakin şu var yakın zamanda bende 1 takım hella aldım banada satıcı...
  5. yener34

İstanbul'un "Güvenli" Olan 6 Plajı Açıklandı

Ynt: İstanbul'un "Güvenli" Olan 6 Plajı Açıklandı bu listede güvenli denmiş peki en temiz pilajı neresi acaba hangi pilajlarda mavi bayrak var
  6. yener34

Lada Niva İçin Trafik İzinleri

Ynt: Lada Niva İçin Trafik İzinleri umarım faydalı olur
  7. yener34

Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT

Ynt: Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT bir çamurluk bakalitinin 800 lira oldugunu her azadide 1 tane kırdıgınızı veya bıraktıgınızı varsayarsak işletme masraflarını küçümsemeyin derim
  8. yener34

Bataklıkta CJ Offroad'ı

Ynt: Bataklıkta CJ Offroad'ı arkası yarınmı ???
  9. yener34

Yerli Üretim Araç Vinci

Ynt: Yerli Üretim Araç Vinci kullanan arkadaşlarımız var gatet başarılı tabi garanti kapsamı nedir bunu bilmek gerek fiyat konusunda araştırın derim rakam bırazdaha aşagı inebiliyo
  10. yener34

Kaçkar Dağları ve Yaylalar

Ynt: Kaçkar Dağları ve Yaylalar paylaşımınıziçin teşekkürler
  11. yener34

3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı?

Ynt: 3. Doğa Sporları Festivali Yeri ve Zamanı? heycanla tarihi bekliyoruz inşallah bi aksilik çıkmaz
  12. yener34

CJ vs Samurai

Ynt: CJ vs Samurai güzel bi benzetme at eşek ;D ;D ;D ;D ;D
  13. yener34

Türkiye Off Road Şampiyonası 3.Yarış

Ynt: Türkiye Off Road Şampiyonası 3.Yarış resimlerle yetinicez artık :P
  14. yener34

Lada Niva İçin Trafik İzinleri

Ynt: Lada Niva İçin Trafik İzinleri 1- Ön - Arka tampon geçer DEMŞR TAMPON OLARAK SIKINTI ÇIKMAZ 2- Vinç muainede sorun çıkmaz geçer ama trafikde polis sorun çıkarabilir İŞLENMELİ 3- Çeki...
  15. yener34

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. çümleten hayırlı ugurlu olsun diyelim nasıl üye olucaz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR