Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..
benimki hatalı lastik değil hatalı lastikçilermiş
lastikçim yıllardır bu çevrede ençok lastik satan yerlerden 1 i sipariş verdiğim lastiklerin geldiğini haber verdiler hafta içi gündüzleri işte olduğum için kardeşim götürdü taktırdı akşam kullandım korkunç...
Birşey danışmak istiyorum
At lastikler balans vuruyomu
Bf Goodrich lastiklerim 80km hız civarı balans yapıyo at lastiklerde bu normalmi yoksa jantlarımdamı sorun var ?
ilk 4x4 Offroad Aracımı daha yeni aldım lastik ihtiyacınıda bu lastiklerle giderdim Niyetim zor şartlarda kullanmak ama henüz normal yolda bile çok az kullanma şansım oldu. Henüz pek bir yorum yapamıcam
daha denemedim , toplamda 4 santimlik çap farkından dolayı, lastik araca 2 cm yaklaştı gerçi ama hala araçla arasında baya fark var sürtme yapıcak gibi durmuyor
Çok teşekkürler
Yan basamaklarıda arac liftindeki kaldıraclarla kaldlrmayı denediler dengeleyemediler bi tarafı kaldırınca obur taraf indi hidrolik krikoyla ben bi deniim eger kalktıgında srazide sorun clkarlrsa sokeriz ne yapalım :)
nedense 215 x 75 x 15 beni daha çok cezbetti %5 lik çap farkıda normal düz yol şartlarında da 3.000 devirde 95 km de giden aracımı (otomatik vites) 3.000 devirde göstergede 95 yazmasına karşın 100 km de götürmüş olacak sanırsam araç biraz daha ekonomik olur...