yetkinabu kullanıcısının son içeriği

1. yetkinabu

SATILIK NİVA 1996

Ynt: SATILIK NİVA 1996 Teşekkürler, Ancak vaktim oldu ve ilanı düzenleyebildim. Karda güzel durduğu kesin ama bu sene havalar pek kesat gidiyor kar açısından.
  2. yetkinabu

SATILIK NİVA 1996

Ynt: SATILIK NİVA 1996 Marka : Lada Niva Renk : Beyaz Model : 1996 KM : 110.000 Yakıt : Benzin+LPG Fiyat : 9.500 TL. Aracı geçen sene bu zamanlarda aldıktan sonra yaptığım masrafları detaylı bir şekilde yazayım; Aracı Kars tan aldığım için ciddi bir paslanma ve çürük problemi yok...
  3. yetkinabu

SATILIK NİVA 1996

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-96-niva-1-7i-dag-kecisi-41441603/detay
  4. yetkinabu

Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon Sade ve güzel, ellerinize sağlık çok uğraşmışsınız ve görünen kadarıyla değmiş. Umarım ön sinyallerin iptali muayenede sorun çıkarmaz ?
  5. yetkinabu

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Çok güzel bir araç emeğinize ve elinize sağlık, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  6. yetkinabu

Niva Arıyorum

Ynt: Niva Arıyorum 96 da hem makyaj hem de motorda değişklik oldu. 96 öncesi nivalar 1,6 motor 96 ve sonrası 1,7 enjeksiyonlu ( tek nokta). Tercihlerinizi yaparken bunları da göz önünde bulundurabilirsiniz. Tavsiyem olabildiğince yüksek model ve temiz bir araç bulmaya çalışın,
  7. yetkinabu

Niva Arıyorum

Ynt: Niva Arıyorum Arkadaşım iyice baktırıp kontrol etmeden alma sakın. Yaklaşık 1 ay önce internetten bulup karstan 5.850 liraya 96 model niva aldık yaptığımız masraf belimizi büktü şuana kadar 9.500 liraya ulaştı. Gerçi nerdeyse sıfır gibi oldu niva ama çok uğraştırdığı bi gerçek. Onun için...
  8. yetkinabu

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi Özellikle King Arthur ile Beyaz Puma arasında kararsız kaldım, her nekadar King Arthur"un agresif ve ihtişamlı görüntüsü beni cezbetsede Beyaz Puma vinç, sis farları ve günlük kullanıma daha uygun görüntüsü ile oyumu kazandı. Yine de yarışmaya katılan her araç...
  9. yetkinabu

Toyota BJ 75 Lastik Değişimi

Ynt: Toyota BJ 75 Lastik Değişimi sizde hesaplayabilirsinizi, formül şöyle: 255*70*16 ne demek önce ondan bahsedeyim 255 lastiğin tabanının mm cinsinden genişliğini, 70 lastiğin yanak yüksekliğini, lastiğin tabanının yüzdesi olarak (yani 255 in % 70 i) 16 da lastiğin iç çapının inç olarak...
  10. yetkinabu

Toyota BJ 75 Lastik Değişimi

Ynt: Toyota BJ 75 Lastik Değişimi Aracınızın orjinal lastik ölçüsünü bilmiyorum fakat 255*70*16 yerine 235*85*16 takarsanız aracınız yaklaşık 2,12 cm yükselir.
  11. yetkinabu

Arkadaşlar Bu Sorun Her Niva da Var mı?

Ynt: Arkadaşlar Bu Sorun Her Niva da Var mı? Genelde Niva larda uğultu bitmez :) şazumandan geldiğine eminmisiniz ? eğer vibrasyonda varsa bence şafta baktırmakta fazda var. bir de şaftın mafsal bağlantılarını düzenli olarak yağlatmak gerekir.
  12. yetkinabu

Bilecik'ten Bir Lada Niva

Ynt: Bilecik'ten Bir Lada Niva Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah, ok 144 gerçekten arazi şartlarında bu araç için mükemmel bir lastik. bende uzun süre kullandım ve memnun kaldım bu lastiklerden. sadece yağmurlu asfaltta biraz dikkatli olsan yeter.
  13. yetkinabu

VX 100 Seri Aracım

Ynt: VX 100 Seri Aracım Çooook güzel olmuş, Allah nazarlardan saklasın ;D
  14. yetkinabu

Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009)

Ynt: Değirmendere Keşif Gezisi Çamur Banyosu ve Batanbilir (31 Ocak 2009) Çamur dansım tarlada bitmeseydi kuğugölü balesi kadar güzel olacaktı ama o zamanda bu kadar resim çekemeyecektik :))
  15. yetkinabu

General Kış Değirmendere Keşif Gezisi(11 Ocak 2009)

Ynt: General Kış Değirmendere Keşif Gezisi(11 Ocak 2009) Hem gezenbilir hemde yiyenbilir gezisi olmuş herzamanki gibi :))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri