Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3. eylül 2014 çarşamba akşamı (yarın ) saat 21: 00' da Ankara NO NAME OFF ROAD kulübümün İZCİ TEAM ile gerçekleştirdiği Ankara keşif gezisinin ilk bölümü YABAN TV' de yayınlanacak, bu heyecanı kaçırmayın arkadaşlar :) .. Yorumlarınızı bekliyorum.
Fragman ...
3. eylül 2014 çarşamba akşamı (yarın ) saat 21: 00' da Ankara NO NAME OFF ROAD kulübümün İZCİ TEAM ile gerçekleştirdiği Ankara keşif gezisinin ilk bölümü YABAN TV' de yayınlanacak, bu heyecanı kaçırmayın arkadaşlar :) .. Yorumlarınızı bekliyorum.
Fragman ...
Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)
Dolu, yağmur ardından gökkuşağı ve yolda yine sıkı bir yağmur altında yolculuk. Güzel ve renkli bir kamptı, ateşin 16 bin devirli model uçakla nasıl yakıldığına şahit olmak çok enteresandı doğrusu. Emeği geçen herkeze teşekkürler.
Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014
Adanan abi ben teşekkür ederim, sizlerden öğreneceğimiz çok şey var ( mesela döner dönmez tente alındım :) ). Bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle slm.