Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motul 75 140 kullanırsak katkı gerekiyormu mu ürün açıklamasında kaydırıcıya gerek yoktur diyor fakat benim araç dönüşlerde tekerler tutuyor sanki normal lastiklerden parça koparmaya başladı
ebay den jgc parts oradan alabilirsin 100 usd satıyorlar 200 tl bir dremel al kendin değiştir bütün yapım videoları var ben kendi arabamda öyle yaptım bir senedir kullanıyorum problem yok
geri kaçırma olabiliyor ama çözüm var her şey orjinal mercedes olucak mazot filitresi ve oringler değişirse sorun bitiyor dikkat bütün parçalar orjinal mercedes olucak
merhaba wj 2.7 benimde kullandığım bir araç 2004 kullanıyorum .Bu araçlar devamlı dört çeker sadece agır devir ve yüksek devir var ağır devire aldığında merkezi difransiyelide kilitler % 50ön % 50 arak çekiş yapar.Bunlarda varilok difransiyel var yani ön arka difransiyeller kilitli...
Ynt: Grand Cherokee Yardım
Merhaba wj serisinde startech edition diye bir modelde aracın gücü 205 hp çıkartılmıştır(startech s4 kiti ile) bu araç ülkemizde varmı bilmiyorum bu araçtaki her şey çok farklıdır jantından iç döşemesine kadar.Öncelikli olarak 3.1 motorlu araç almanı tavsiye...
Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Yakıt Tuketımı
Merhaba bende 2004 2.7 kullanıyorum yakıt tüketimi 8 ile 14 arasında değişiyor .Ben aracı aldığımda geç alma sorunu olduğunu farkettim bazen çok marş çevirmek gerekiyordu en sonunda yolda bıraktı araba 15 gün serviste kaldı enjektörler komple bakımdan...
Ynt: Wagoneer Pickup Yardım
merhaba bende bu aracı 1978 modeli vardı j20 olarak şekil olarak güzel bir araç ama arazide gezmek için uygun degil ,orjinal haliyle.Difransiyeller haricinde ı diğer taraflar devamlı sorun çıkartıyor .