Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Bülent bey arabayı hala kullanıyormusunuz
bendenizde bu arabadan almak istiyorum ama 4.011/205 lik yada 5.00 arasında muhayyer kaldım
yakıtı ekomomik demişsniz ne yakıyordu acaba teşekkürler
Merhabalar değerli Explorer tutkunları
bendenizde Explorer almak istiyorum ancak nadir bulunduğundan alması müşkül biraz
birkaç araştırma yaptım kronik şanzuman sorunu var ama yeni nesil şanzuman taktıtırınca sorun kalmıyormuş
birde 4011 motor 205 HP olanı tavsiye ediyorlar 5000 motor olanı...
1997-2000 model toyota prado 3,5 sahibnden
ilanda var benimde dikkatimi çekdi sınıfının en az yakanı demiş ama ne yakdığını yazmamış
soracaktı galerici olunca vazgeçtim
Allah razı olsun üşenmeden yazmışsınız harika olmuş hemde teferruatlı Ben de bir zamanlar almayı düşünmüştüm ama yeterli bilgi elde edemediğim için vazgeçmiştim
Merhaba değerli gezenbilir müdavimleri
1997-2000 model toyota prado 3,5 benzinli kullanan varmı
yada bilgisi olan kronik sorunları ve yakıtı artısı eksisi hakkınada bilgisi olan varsa lütfen
sahibinden com da satlık 99 model var ilgimi çekdi
baki selam
Merhaba değerli gezenbilir müdavimleri
yada bilgisi olan kronik sorunları ve yakıtı artısı eksisi hakkınada bilgisi olan varsa lütfen bilgi verebilirmi.
baki selam
Tekrar merhaba değerli gezenbilir müdavimleri
yada bilgisi olan kronik sorunları ve yakıtı artısı eksisi hakkınada bilgisi olan varsa lütfen
baki selam
Sahibinden ilanda 97 model manuel prado 3.0 dizele 8 lt yakıyor yazmış pek inandırıcı gelmedi
benim baktığım 99 otomatik idi. ona (galerici) sordum bilmiyor. Sizin buyurduğunuz gibi pek kullanan yok net cevap alamadım
Merhaba
Gezenbilir camiası vasatında; Av, gezi, araba, ateşli silahlar hususlarında ilgi ve alakam var, tavsiye ve bilgi alışverişinde bulunmayı ümit ediyoruz
Bir Kamu kurumunda yöneticiyim
baki selam