Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: L200'den Canavar Kamyon
Çok güzel bir çalışma yapıyorsunuz! Tebrik ederim. Umarım Türkiye de ustalar bu tip modifiyede profesyonel olurlar. İleride sizin sayenizde Güzel araçlara sahip olucaklar!...
Ynt: Jeep wily Yardımmmm
örnek olarak http://www.araba.com/4304927/Jeep%20Willy bu arac ama aslına bakarsanız. bu tanıdık birinin aracı,aklımızdan gecirdik böle bi arac alıp hobi olarak yapsak diye.böle bi aracı alıp a dan z ye bakıp toparlarsak ne kadar mal olur die.şu anda durum müsait deil...
Ustalardan bilgi almak istiyorum.
1953 model bir jeep wiy var.motoru bitmiş,araç herşeyi normal sadece motor değişicek.
motoru bmc motor1.7 1.8 bmc motor nasıl bi motordur.yeni motor atsak ne kadar oluru vardır tat alablirmiyim 2.4 lük motor idare eder mi önerebilicek biri var ise!
Ynt: Gaziantep Işıklı Baraj Gölü Keşif Gezisi (11 Ocak 2009)
Ya göktuğ abi sen ne yaptın ya! senin canavarın da cıkamıyacağı yerler varmış!Nasıl girdin abi o camura bataklıktan beter be! :: )
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
:D öyle tabi! abi! Arabamı muayeneye götürcem adam canımdan çok sevdiğim arabaya öyle cizicek,bende o adamı vurmıcam! :D
trabzonlu gibi yapardım heralde öle bişi olsa! : D:D
Ynt: Dağda "Taş Baba" İmalatı :)
Hımm... Murat abi güzelmiş gerçekten şimdi anladım ne işe yaradığını o taşların.
Peki abi patika olmayan yerlerde nasıl yol buluyorsunuz.?
Hani ne taş ne 1 ağaç olmıyan yerlerde ne yapıyosunuz? Öyle gözüküyor ki Murat abi sen baya yürüyüşler yapmışsın çok...
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)
Ya abiler videolar çok güzelde!Orada güzelim nissan yatıyodu paslandı be abi o orda biraz koştursaydınız onuda!Cjnin def in suzinin yanında onuda görmek isterdim! : ) yinede ellerinize sağlık.
Ynt: Eymir'de Karda Küçük Bir Yürüyüş
Zerrin abla seni yakından görememiştim gördüm!sonunda : D Güzel yürüyüş yapmıisınız.Kış ın tadını çıkarmanın yollarından biri!..