yüksel özpolat kullanıcısının son içeriği

1. Y

Land Rover Yükseltme ve Lastik Boyutu Tartışmaları

Ynt: Land Rover Yükseltme ve Lastik Boyutu Tartışmaları bu sıkıntı nerden başladı kurban bayramında köyümüze giderken bir köprü girişinde sarsıntıda araç yükseldi daha sonra düştü ve eas fault yazdı..usta sağ ön kaldırma sensörünü değiştirdi.ama cıkma yazı söndü yani eas fault .. cihazla...
  2. Y

Ynt: Land Rover Yükseltme ve Lastik Boyutu Tartışmaları engin bey. dediğim borular kutunun dışından girişi yani kutunu içindekilerinin hepsini değiştik ama düşüyor
  3. Y

Ynt: Land Rover Yükseltme ve Lastik Boyutu Tartışmaları evet var onların girişinde yani kutuya girişinde daha açık yazıyorum valflerin olduğu kutuya giren plastık borular var girişi tam kutuya giren yerlerinde çelik veya demir halka var onların dibinde conta varmı biraz onlardan şüpeliyim slmlar
  4. Y

Ynt: Land Rover Yükseltme ve Lastik Boyutu Tartışmaları ŞİMDİ BİRDE ENGİN BEY... BİRİ İKİSİN İNER DEMİŞSİN BU HER AYRI KÖRÜĞÜN AYRI KAPATMA VANASIMI VAR VEYA SİBOBU YOKSA BİR TAKSİMAT HEPSİNEMİ HAVAYI DAĞITIYOR..
  5. Y

Ynt: Land Rover Yükseltme ve Lastik Boyutu Tartışmaları ENGİN GARDAŞ İLGİNE TEŞEKKÜRLER ARACA KIYMIYORUM SATMAYA YANİ G.G SİTESİNDE SATIŞA ÇIKARDIM AMA FOTOĞRAF KOYMADIMKİ SATIŞIM CİDDİ OLMASIN AMA ..BU TÜR BASİT PROBLEMLER CANIMI SIKIYOR.ŞİMDİ HEPSİ BİRDEN İNİYOR 5 DAKİKA ÇALIŞTIMI...
  6. Y

Ynt: Land Rover Yükseltme ve Lastik Boyutu Tartışmaları ABİ YENİ KATILAN BİR ARKADAŞINIZ OLARAK SLMLAR SAYGILAR BİZM OKTAY USTANIN TLFNU VARMI.ARABAM RANGE ROVER 1996 4,6 HSE ERZURUMDA BİRAZ TEKNİK USTANIN AZ OLUŞU NEDENİYLE BİNMESİ ZOR BİRARAÇ ARACIM DA SORUN OLDUMU TÜRKİYEYİ 56 YA VERİYORUM...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR