Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
21.06.2020 tarihinde arabayla gemlikten küçükkumla narlı ve armutlu tarafına gittik
küçük kumla çok pisti bırak kamp yapmayı deniz bile girilemez
narlıda durduk deniz yine pisti (küçük kumlaya nazaran daha temiz olsada yine pis ve yosunlu)
Fıstıklı köyü kamp alanı var
konumu: Google Maps
araba...
geçen sene katılan firmalardan bir çoğu bu sene katılmamış.
Bursadan imaj karavan, viya karavan yoktu. Kamp & karavan fuarı olmasına karşı kamp malzemesi satan bir Nurgaz vardı bir de ismini duymadığım bir küçük firma başka yani kamp malzemesi satan uyku tulumu ve çadır bakabileceğimiz bir...
Yücel bey merhaba.
Transporter, doblo XL tarzı araçlar içinde her ne kadar oturmaya müsait olsa da ayakta durma açısından yeterli değil.
Son zamanlarda kendime yaptığım planlar çerçevesinde ilerde imkanım olursa Transit Custom Yüksek tavan bir araç almak istiyorum. Bu tür araçlarda ayakta...
Sayın @çakırefe
Bursadan selamlar. Ben de transit custom için kafamda plan oluşturmaya çalışıyorum. Transit custom hafif ticari araç kategorisinde olduğu için hacmi 6.8 m3 ( yüksek tavan uzun şase olan)
Bu modelde banyoda yerleştirdiğimiz zaman arka taraf 292 cm zaten yer çok daralmakta.
Siz...
Sayın Erdeman
Tuvalet pissuyu için kullanılan kimyasallar var. Siz bunlardan kulladınız mı?
Tuvaletiniz kasetliydi sanırım. Kamplarda tuvalete kasedi boşaltmak kolay oldu mu?
Minicamper tarzı araç için en uygunu bence Ford Tourneo veya Renault Traffic tarzı araçlardır
BUnlar Doblodan büyük Ducatodan küçük olduğu için günlük araç olarak da kullanılabilir.
youtube da Trail of us ve Hello People kanallarının araçları bu tarz araçtır
Sayın @Erdaman kendi tasarımınızı kendiniz yaptığınız için kendinize göre tam bir karavanı bence en uygun fiyatla yapmışsınız.
Piyasada Ducato ve buna benzer araçlarda çarpma kapı nerdeyse hiç yok. Çarpma kapı sadece alkoven tarzı araçlarda yapılmakta. resimlere bakarken dikkatimi çekti...
bu tip karavan ve kamp park yeri açılmasına devlet destek verirse hem iş imkanı sağlanır
hem de güzel memleketimizi daha rahat gezebiliriz diye düşünüyorum