yuxelyilmaz kullanıcısının son içeriği

1. yuxelyilmaz

Truck Camper Nedir, Bizde Neden Az Biliniyor?

"TRUC" diye bir tanım olduğunu bilmiyorum. "Truck" demek istemiş olabilir misiniz? Truck kamyon anlamını dediğniz gibi, ilk olarak Tır ile eşleşiyor. Picup bana daha doğru geliyor fakat monte veya demonte ürünler Truck camper olarak bilindiği için sanırım kalıplaşmış bir terim de olabilir...
  2. yuxelyilmaz

Yorum ve konuya olan katkınıza teşekkür ederim. Sizin adınıza üzüldüm. Haklısınız ki yurtdışında birçok güzel işler yapan firmalar var. Fakat artık ülkemizde de gerçekten kaliteli işler yapılmaya başlandı ve yurtdışında da tercih edilevek konumdalar. Asıl olan, üretim için değil sevdiği için...
  3. yuxelyilmaz

İlgi ve desteğinize teşekkürler Kasım Bey. Gerçekten ülkemizde fark yaratan innovatif ürün ve çözümler üretilmekte ve koruma altına alınmakta. Malesef bu korumlar da yeterli olmadığı gibi bilinmemekte. Fakat üretici, tedarikci ve tüketicilerin içine düştüğü bu durum, sektörün mantar gibi...
  4. yuxelyilmaz

Sevgili arkadaşlar ve admin merhabalar. Yurtdışında çok yaygın olarak kullanılan ve ülkemizde yeni tanınmaya ve üretilmeye başlayan Truck Camper ne demek, neden konu başlığı olarak yer almıyor? Hem soruyu, hem de tanımı iç içe koyarak bir konuyu başlatmak isterim. Çift kabin kamyonet veya...
  5. yuxelyilmaz

Surekli Kamp Arkadaslari Aranıyor!!!

Selam, bende Büyükçekmece 'de oturuyorum. Uzun zamandan beri kampçılık yapıyorum. Gitmeyi planladığınız bölge ve tarihler hakkında bilgi verirseniz uygun olabilecek tarihlerde eşlik etmeye çalışırım. Bizde bu bayramda Erikli yaylasında kamp yaptık. Kesinlikle Resmi ve bayram tatillerinde kamp...
  6. yuxelyilmaz

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Geçen sene ki organizasyon çok keyifli idi. Kaçırmayın derim Büyükçekmece'den katılacağız. Buluşma ve konvoy rotası belirlersek kadıköye kadar birleşelim.
  7. yuxelyilmaz

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Hoş geldiniz ve hoş bulduk arkadaşlar evde bizden başka kimse yok galiba? =(
  8. yuxelyilmaz

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Tüm yanıtları "alıntı" yapma imkanı olsa bu konu için uygun bir hareket olurdu. Tüm dileklere canı gönülden katılyor, büyük bir keyifle gelişmelerin takip ve destekçisi olmaya hazırız. Şimdiden gezenbilirlere hayırlı olsun Başarılar.
  9. yuxelyilmaz

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) Çok teşekkür ederiz. Dediğiniz gibi çok keyifli ve güzel bir organizasyondu. Resimleri paylaştığınız için teşekkürler.
  10. yuxelyilmaz

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) 1. Emrah Artaslan - İstanbul 2. Erkan Okumuş - İstanbul 3. Serkan Efe - 2 kişi - Dacia Duster - İstanbul 4. Fatih Sivişoğlu - Zonguldak 5. Barış Avcı ve 01 Off Road Grubu - Adana 6. Ahmet 53 - ...... 7. Özgür...
  11. yuxelyilmaz

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) Dediğiniz gibi olduğunu gelip görüp tanışıp yaşayarak paylaşmayı isteriz.
  12. yuxelyilmaz

çiftalan saklı gölde bir haftasonu

Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu Emeğinize yüreğinize sağlık Bekir Bey! Her şeyi yok edip tüketmeyi yaşam biçimi olmuş olan toplumun, "Doğa"ya attıklarının çöp değil de, kendilerinin toplumdaki çöp olduklarını göremediklerinden diye düşünüyorum. Aslında kendilerini pencereden fırlatıp...
  13. yuxelyilmaz

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Herkese selamlar. Aranıza katılmak güzel bir keyif umarım bizede yer vardır?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri