Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2+1 çıkarttım 15 yada 17 m3 olsaydı 3+1 çıkartacaktım ama sıkıntı yok en genelde haftasonu kullanımı için yaptım arka koltukta 1 yada 2 kişi seyahat edebilir olmadı 100 lira ödeyeceğiz devletimize [emoji6] çok takarsa memur arkadaş
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hrkese merhaba,
Öncelikle tüm ülkemize ve hatta dünyamıza geçmiş olsun panik yapmamak ama önlem almak elzem.
Efendim 6 aylık yolculuğum fün itibariyle son buldu. Karavan ruhsatımı elime aldım sonunda şükürler olsun.
TSE 5 dk sürdü, TUVTURK Muayene 15 dk. tüm korkularım boşuna çıktı yani...
Hrkese merhaba,
Öncelikle tüm ülkemize ve hatta dünyamıza geçmiş olsun panik yapmamak ama önlem almak elzem.
Efendim 6 aylık yolculuğum fün itibariyle son buldu. Karavan ruhsatımı elime aldım sonunda şükürler olsun.
TSE 5 dk sürdü, TUVTURK Muayene 15 dk. tüm korkularım boşuna çıktı yani...
Selamlar ilk aile gezimizi kılık en soğuk gününde Urla Alaçatı ya yaptın efendim [emoji12] eksiklerimizi not aldık ses çıkaran yerler açılankapaklar düşen raflar not alındı makyaj ve eksik tamamlamaya devam edeceğiz Nisan başı inşallah ruhsatımızı da almış olacağız sevgiyle kalın [emoji113]...
Çok teşekkürler hayallerinizden vazgeçmeyin işin yarısı hayal etmek bu yolculukta selamlar [emoji113]
MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mırıba Arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz[emoji12] gerçi kendi kendime takılıyorum pek yorum yapan beğenen de yok ya neyse [emoji2]
Evet rütuşlara devam ediyorum, kapak kompresörleri anamı ağlattı ellerim delik deşik bu hafta resmen perişan oldum. Bir yandan elektrik bağlantılarının birkaç...