Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok değerli iki arkadaşımızın Umut ve Hüseyin'in topladaıkları iki şaheser Defender 130 ları kıskanıp hasetinizden aşağıda link'ini verdiğim başlığı açan vede çok değerli arkadaşlarımızı birbirine koyan kişi kim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98565.msg1284849#msg1284849
bunu...
Bu başlığı açıp çok değerli arkadaşlarımızıdatamamen yalan yere bir birine koyanda bu adam
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98565.msg1284849#msg1284849
Bir ilave daha yapayım
bu şahsın açtığı konular kaldırıldığı için '' dün biri daha kaldırıldı '' yada kendisi engellendiği için böyle başka isimler altında konular açıp ortalığı karıştırmaya çalışıyor
aklı sıra çakallık yapacak ama polyester kokusunu unutuyor
Arkadaşlar gaza gelmeyiniz
burada bir polyester kokusu var bir taşla iki kuş vurma hesapları var ama tutmaz
değişik isimlerde üyelik açıp kişilerin gönül verdiği araç veya değerlerle oynayan insanlardan birisidir
bir örnek vermem gerekirse Balıkesirden 130 Defender almaya giden kişinin...
Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013)
Üzülerek belirteyim Karla mücadele ekibinde yer aldığım için cumadan vardiyaya giriyorum katılmayı çok istiyorum ama zor görünüyor
herkeze şimdiden iyi eğlenceler dilerim
Ynt: Land Rover 2013 Buluşması
konuyu yakından takip ediyordum kesinleşince yazacaktım ;) Menekşe olunca zaten katılmazsak olmaz okadar değerli dostlarımız ayağımıza kadar gelecek bizede evsahipliği yapmak düşer
Özgür okadar yoğunumki enaz çalıştığım gün 8-8 hafta sonları dahil...
Ynt: Land Rover 2013 Buluşması
Zafer Bager olarak benide ilave ediniz listeye
Menekşe arka bahçemiz Değerli dostlarımızı burada görmekten çok memnun olurum
Bu konuda herhangi bir ihtiyaç durumunda yardıma hazırım elimizden geleni yaparız
Yaylada konaklanacak yerler ve Offroad gezinti...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Nejat sen şimdi kuş muş derken yanlış bişey koyarsın hem muhabbet kuşu bizi kesmez boşver
Yavuz abim Tavuzkuşu koyar bakıp bakıp sakinleşiriz
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Ahanda geldi kabus :(
buradan gidenekadar yazmam daha buraya hem ikide birde Zafer kardeşim deyip durmayın sinirlerim acayip bozuluyor
Tatil uzun sürse bari hatta hiç gelmeseniz nekadar iyi olur
Yavuz Ç abim bir tavuzkuşu koyarmısınız bakayım sakinleşirim...