zafgam35 kullanıcısının son içeriği

1. Z

Mrb 2013 Ekım Kasım Veya Aralıkta Hberhangıbı Bır Ulkeye Yol Arkadası Arıyorum

Ynt: Mrb 2013 Ekım Kasım Veya Aralıkta Hberhangıbı Bır Ulkeye Yol Arkadası Arıyorum Kasım ayı için bir plan yapmaya çalışıyorum bende.. Benim de bütçem sizin gibi bu senelik biraz kısıtlı... Aklınızda nereler var.. hangi ülkeleri düşünüyorsunuz?
  2. Z

Kasım 2013 Gezi Planı Yapılabilecek Yer?

MErhaba arkadaşlar.. Kasım 2013 ayında tercihen vizesiz ve maddi açıdan çok fazla yükseklere çıılmayacak bir geziye çıkmak istiyorum.. Bu konuda görüş, fikir ve katılmak isteyenlerin taleplerini alabilirim.. Planla ilgili olarak biraz ayrıntıya gireyim.. 1. Tercihen vizesiz... 8) 2. En fazla...
  3. Z

Gezi Maliyetleriniz

Ynt: Gezi Maliyetleriniz Merhabalar.. 2012 Kasım ayında Ukrayna / Lviv şehrine yapmış olduğum gezide; Uçak Bileti : 300 TL (Pegasus gidiş dönüş, ki erken alınmıştır) Y.Dışı Çıkış harcı : 15 TL 2 Gece Otel : 150 TL ( Merkezi ve 4* otel) (Kahvaltı dahil) Ulaşım...
  4. Z

Yola Çıkıyoruz Ama Rotamız/planımız Belli Değil

Ynt: Yola Çıkıyoruz Ama Rotamız/planımız Belli Değil gezi dolu En güzel günler sizlerle olsun....
  5. Z

UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: Ukrayna Gezisi İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Ukraynaya elimi kolumu sallaya sallaya gitmiş birisi olarak, kaldı ki yabancı dilim çok az olmasına rağmen, bu söylediklerinize katılmıyorum... Aksine çok misafirperverlik gördüm ve çok iyi diyaloglar kurdum.. ;)
  6. Z

Tayland 13.07.2013 - 24.07.2013 gezimize arkadaşlar arıyoruz

Ynt: Tayland 13.07.2013 - 24.07.2013 gezimize arkadaşlar arıyoruz zafgam35@hotmail.com
  7. Z

Tayland 13.07.2013 - 24.07.2013 gezimize arkadaşlar arıyoruz

Ynt: Tayland 13.07.2013 - 24.07.2013 gezimize arkadaşlar arıyoruz pm alabilirmiiyim.. takip..
  8. Z

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai Sayın edebiyatçı; ben mayıs ayında gitmeyi düşünüyordum. Ancak birçok arkadaşım yanlış zaman, bu sezonda gidilmez diyordu.. Ancak paylaşımınızı gördükten sonra kesinlikle gitmem gerektiğini anladım.. Anlatımınız için teşekkürler..
  9. Z

RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM Temmuz sonuna doğru takılabilirim...
  10. Z

RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM Takip... ;)
  11. Z

RUSYA(moskava vs)

Ynt: RUSYA(moskava vs) Merhabalar.. gezi planınız hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim..
  12. Z

brezilya arjantin gezi arkadaşı

Ynt: brezilya arjantin gezi arkadaşı Merhabalar.. Gezi planınızdan biraz bahsedermisiniz acaba?
  13. Z

LİKYA YOLU GÜNCESİ..

Ynt: LİKYA YOLU GÜNCESİ.. Merhabalar.. O bölgede çalışmış ve bu güzergahta kaybolmuş yerli ve yabancı birçok gezgini kurtarmış birisi olarak deneyimlerinizi merak ediyorum.. zafgam35@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri