zbetulll kullanıcısının son içeriği

1. zbetulll

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Cigdem hanim merhaba ilginiz icin cok tesekkurler ben yeni gordum mesajinizi o yuzden daha once donus yapamadim. Ve evet msj sinirindan dolayi ozel mesj atamiyorum ama egitimler konusunda tecruberinizi ogrenmeyi cok isterim tesekkurler
  2. zbetulll

Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim???

Ynt: Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim??? Link paylasimi icin cok tesekkurler forumdaki bi cok basligi elimden geldigince incelemeye calisiyorum ama buna rastlamamistim faydali olabilir gibi geldi:) ayrica yedigoller kis kampina yazdiginiz msjinizi da gordum orada karsilasabilmeyi umuyorum siz ve...
  3. zbetulll

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Merhaba ben ankaradan zeliha.. Dogayla ilgili butun sporlara karsi bu sene cok ilgi duymaya basladim trekking ve dagciliga baslamayi dusunuyorum ama ne bu kamp icin ne de baslamayi dusundugum sporlar icin suan yeterli ekipmanim yok...
  4. zbetulll

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Cok sevinirim ve tesekkur ederim :))
  5. zbetulll

Ynt: Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim??? Kulup ankarada dagcilik konusunda en etkin kuluplerden biri sanirim yillik faaliyet raporuna baktim da baya etkinlik plani mevcut.. Tesekkur ederim.. Peki federasyonun egitimlerine daha once katilaniniz oldu mu?? Onlar hakkinda bilginiz var midir??
  6. zbetulll

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi merhaba ben boreal in moab ve atlas modeli arasında ne gibi bir fark var onu merak ediyorum bir de bu modellerde çarşak bandı yok sanırım ama yorumlardan anladığım kadarıyla boreal çok tavsiye edilen bir marka kafam karıştı?? ayrıca bu botlarda krampon takılabilir olduğunu...
  7. zbetulll

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba.. Ben Zeliha Ankara'da ikamet ediyorum. Üniversite öğrencisiyim. Bisiklet, Trekking, İzcilik&Kampçılık ve Dağcılık gibi sporlara çok ilgi duyuyorum. Bisiklet ve izcilik konusunda aktifim ama trekking ve dağcılığa yeni başlayacağım o yüzden sık...
  8. zbetulll

Ynt: Dağcılığa Nasıl Başlayabilirim??? Ankara üniversitesinde okuyorum ve üniversitenin bu konuda gelişmiş bir kulübü yok. ankarada tavsiye edebiliceğiniz bir kulüp var mı peki?? bir de başlangıç için bile olsa bu spora başlamak için yeterli ekipmana sahip değilim ama çok iyi bilgi sahibi...
  9. zbetulll

merhaba ben Zeliha. 20 yaşındayım doğayı çok seviyorum. doğada vakit geçirmeyi ve spor yapmayı da çok seviyorum. geçtiğimiz yazdan beri aklımda dağcılığa başlama fikri belirdi ama bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda kararsızım. türkiye dağcılık federasyonuna gittim oranın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR