Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Yeni konu açmak istemediğimden buraya yazıyorum. Bu ara dizel veya benzinli KJ ya da WJ araştırıyorum. LPG'li araç kapalı otoparktan dolayı maalesef alamıyorum. Birkaç tane sorum olacak bilgili arkadaşlara.
1-Bulabildiğim araçlar içinde en temiz görünenin linkini aşağıda...
Ynt: Yeni Tanıtılan 2015 Lada 4x4(niva) Urban
Birkaç ay önce Renault-Nissan ortaklığı Lada'nın yarısını satın aldı. Duster'a muadil olarak Xray adında bir konsept araçları var zaten. https://www.youtube.com/watch?v=wTWMRXryVKw .Ama esas güzelliği Niva'ya Renault'nun efsane 1.5dci motorunu...
Ynt: 4.7 V8 Yolda Yüzme Sorunu
Daha önce başka WJ kullandınız mı bilmiyorum fakat bahsettiğiniz olay gövdenin şaseden bağımsızmış gibi yana yatmasıysa ki bu WJ'lerde standarttır, çözümü...
Geçen ay tanıtımı yapılan yeni Lada 4x4 Urban Modeli, Lada severler için paylaşmak istedim.
Kısmen gerekli seviyede değişikliklerle geliyor, tabi Türkiye'ye gelir mi gelse de fiyatı ne olur bilinmez.
Değişikler ise şunlar; 17" jant, klima,ABS, otomatik cam, yarı gövde rengi tampon ve çeşitli...
Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?
Acaba o 2.7 duruyor mudur hala belki ilgilenebilirim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: 2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi
Alacağım arac 40000 lira ama ben 50 ye aldim varsayarim 10-15 binden fazla da masraf cikarmaz diye umuyorum. Altını çıkarırsa zaten ne ala.
Ynt: 2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi
Lada niva tadi vereceğini sanmam ama idare eder en azindan :) Ben de ladayi sattigima cok pisman oldum
Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak
Benim baktığım araç 4.7 değil ama bu başlıkta ilgili kişiler görünce buraya danışmak istedim. Gönderdiğim linkteki aracı almayı düşünüyorum belki bilen tanıyan veya fikirleriyle yardımcı olacak olanlar çıkar...
Satılık 2004 model 252000km de Jeep Liberty 2.8 CRD yani KJ cherokee.
Araç 154000 km de iken yetkili serviste (Ankara Doğan Oto) komple motor değişmiştir kayıtları mevcut.
Çalışmayan elektronik aksamı yoktur aynasından, koltuk ısıtmasından, hız sabitleyicisine aklınıza ne gelirse artık...