Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tuzla Montajı Jeep'in Farkları ?..
tuzla jeepler ve wıllys ler bellı bır doneme kadar aynı mekanık parcalarla yapıldı sade fark kupa turkıyede buyuk ıktımal 55 ten 69 kadar uretılmıstır kımıne gore hantal ıse yaramaz bır araba olarak gorulsede orjınalını bozmadıktan ve fazla zorlamadıktan...
Ynt: Boynu Bükük Kaderini Bekleyen Jeep Lerin Resimleri
ıkı uç tanesını almak isterdım ama dusundugunuz gıbı bırı olur almaya para yetmez genede İzmırlı arkadaslar boş bırakmasınlar belkı tam tersı olur yazık guzel araclar yollarda gormek hatta çok zor bır ıhtımal dıreksıyonıunda olmak isterdım
Ynt: Willys Jeep Kül Tablası
son yoruma katılıyom bakmaya doyamıyor ınsan bır tane var bendede yalnız koy ıslerınde kullandıgım ıcın kupaya yeterlı ılgıyı gosteremıyom ama kupası duzgun bulursam sahseden toplamak istıyorum renk sızınkı gıbı olacak willys lere bu renk yakısıyor
Ynt: Mb Yapımı :)
bu kadar emek yapılan işi gorunce ustanın elıne sağlık jepler yenıden canlanıyor mesafeler yakın olsaydı gözüm kapalı teslım ederdım aracımı Artvınden oraya gelıp gıtmek bayagı sıkıntılı bıde arabadan fazla uzak kalamadıgımdan neyse willys hakkettıgı ilgiyi ustalıgı herhalde...