ZepKo kullanıcısının son içeriği

1. Z

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi ama ama yeni rehber oluyorum ....onemli olan yollari bilmem ddegilmi ayakkabiyi da zamanla ogreneceim hem :)))) yaaaa yarina kadar bekleyemecegim...neden yarin:) hem rehber hem tavsiye isityor hem de sabirsiz
  2. Z

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi http://www.hepsiburada.com/Liste/kayland-trek-hiking-serisi-bayan-ve-cocuk-trekking-botu-khk008k01-khk008j01/productDetails.aspx?productId=outvr9166&categoryId=22003663&SKU=OUTVR9166-29G bu ilk incelemenizi isteyecegim link...ne su gecirmez ne tabani hakkinda bilgi...
  3. Z

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu harikaymis ozaman belkide karsilasiriz bilem....harika ozaman ben memnun oldum cevap veren vermeyen herkesle tanistigima...bir kac sorum vardir onlarida ilgili basliklara yazdim..ayakkabi ariorumda...yardimic olursaniz cok sevinecegim... tesekkur...
  4. Z

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhabalr Arkadaslar IMDAT! hehe Simdi ....(butun forumu 30 safiyida gozden gecirmeye calistim ama sormak icin hemen uye oldum hizli cevaa ihtiyacim vardi...yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim...) Ihtiyaclarim shu dogrultuda.. Likya yolu rehberligi yapacagim bu...
  5. Z

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar Arkadaslar ben kastan araniza katildim...acaba baska kastan uye var midir merak ta etmedim degil... ismim zeynep ve yeni yeni trekking sevelerin arasina girdim kasta olmam sebebiyle bu sene likya yolunu arsinlayip duracagim hatta 2 3...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR