zexxus kullanıcısının son içeriği

1. zexxus

Discovery 2 Td5 Için Önerileriniz!

Galiba ben kendimi yanlış ifade ettim ben zaten kafadan ekstrem bir araç olsun demiyorum kesinlikle ancak ilerletebileceğim değişiklikler yapmak istiyorum. Yükseltme yaptıracağım ancak aracın asfaltta gezinmemesi için ekstra yapmam gereken bir şey var mı mesela? Jant lastik olacak mesela spacer...
  2. zexxus

Cevabın için teşekkür ederim Off roadtan amaç Off road gezilere katılabileceğim şuan için ekstrem değil ama bunun için bir alt yapı oluşturabileceğim bir araç toplamak istiyorum Yarışma değil ama ekstrem Off road gezileri yapabileceğim aynı zamanda asfaltta sürerken de problem yaşatmayacak bir...
  3. zexxus

Arkadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. zexxus

merhaba daha önce pick up tarzı araçlar için başlık açmış olmama rağmen yine kanımdaki disco aşkına yenik düşerek 2003 model 155bin km bir disco2 td5 aldım ve aranıza bu vesile ile katılmış oldum. bu benim 2. disco maceram olacak ilki biraz zorunluluktan ve aile baskısından dolayı son bulmuştu...
  5. zexxus

Merhaba Arkadaşlar Aranızda Yeniyim!

Kafamda instyle olan veya magnum olan vardı magnum düşük beygirli olduğunu gördüm, instyle ise fabrika çıkışı dif lock yok galiba bağırmak istiyorum valla E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. zexxus

Zaten illaki kafamda yapılması gerekenler var Yükseltme modele göre dif kilit jant lastik arka kabin snorkel sisler ya bunların toplamı ne kadar olur bunları araştırıyorum. Birde 178bg olan hangi modeller L200ler tam bir muamma hangi pakette ne var nasıl anlayamıyorum. E6553 cihazımdan...
  7. zexxus

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar muhtemelen l200 olacak ama hangisi olacak, dolu mu olacak boş olup ben mi dolduracağım ona karar veremedim hangi donanım daha mantıklı ve boş bir araç alsam en fazla ne kadar harcamam gerekir? Örnek için ilyas ustanın çok önce yapmış olduğu 34 ty 140 gibi...
  8. zexxus

İkinci el alacağım l200 de hangi donanım paketinde var dedikleriniz. Bir de burada forumları okurken sanki başka bir arkadaş sizin dediğinizi değil diğer %100 kilitli olanı kesinlikle daha iyi gibi birşey okudum E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. zexxus

Benim amacım zaten yarışlara katılmak değil yeri geldiğinde balığa ava gitmek yeri geldiğinde yük taşımak. Ayrıca neden bu şekilde söylediniz çok güzel yapılmış pickuplar var. E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. zexxus

gezenbilir ailesine merhaba. sizlere danışmak istediğim bir kaç sorum olacak! öncelikle benim kafamın içindeki belalı 3lü olan ford ranger wildtrak, mitsubishi l200 ve toyota hilux arasında gidip gelmekteyim. sizce hangisi? 2. sorumda off road için yapılı olanlarımı tercih etmeliyim yoksa sade...
  11. zexxus

Defender toplamak

Ynt: Defender toplamak vallahi benim usta bana 12000tl dedi sıfır sandık 300tdi için herşeyi dahil söküm takım elektrik şanzıman için se arazi dahil 4000tl dendi bana! 20bine içi ve dışı restore edilmiş ama motoruna dokunulmamış bir araç bulunsa ki buldum sayılır pazarlık aşamasındayım yani...
  12. zexxus

Defender toplamak

Ynt: Defender toplamak araç çok diri duruyor ancak fiyat çok geldi bana sonuç olarak eksiksiz fakat düz dizel araçlar da var hemen hemen aynı fiyat! motoru yeni olmayan düz dizeller var sadece aksesuar takılan onlara 300tdi motor atmak mantıksız mı?
  13. zexxus

Defender toplamak

Ynt: Defender toplamak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-yeni-toplanmis-defender-32132366/detay Adresi bu hatta gezenbilir uyesi kendisi!
  14. zexxus

Defender toplamak

Ynt: Defender toplamak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-yeni-toplanmis-defender-32132366/detay Adresi bu hatta gezenbilir uyesi kendisi!
  15. zexxus

Defender toplamak

Ynt: Defender toplamak Her soylediginizde haklisiniz muhakkak ancak ben artik binek bir aracla araziye girmek istemiyorum! Ayrica defendiri hep bagenmisimdir, sadece icini disini yenileyerek hem konforlu hem guvenli bir araca sahip olmak istiyorum! Bu arada maglum sitede bir ilanla daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri