zeynelyesilbas kullanıcısının son içeriği

1. zeynelyesilbas

Defender 3.5 V8 Çift Karbüratör İçin Lpg Mikseri

Ynt: Defender 3.5 V8 Çift Karbüratör İçin Lpg Mikseri altug bey bende range rover 88 enjeksiyonlu ben sistemi komple değiştirmek istiyorum acaba benim araca uyarmı ?
  2. zeynelyesilbas

1988 Model Vogue Efi Benzinde Çalışmıyor

herkese merabalar .buradan ustalarıma soracağım acil bir durumum var yeni aldığım v8 3.5 vogu efi aracımı ordu ilinden aldım aldığımda aracı balata sipreyi ile çalıştırıp tüpe geçirdim sıkımtısız bir şekilde elbistan 750 km yol yaptım. aracı benzinde çalıştıramıyorum. araçda sensör yok. araç...
  3. zeynelyesilbas

selamlar cj almak istiyorum ama kararsızım yakıtı vergisi bakımı hakkında bilgi

Ynt: selamlar cj almak istiyorum ama kararsızım yakıtı vergisi bakımı hakkında bilgi ben hiç bişi yapmadım.2 yılı geçkindir kullanıyorum aracımı .geçen temmuz ayında 292 yatırmıştım yanılmıyorsam bu senede ocak vergisini 298 ödedim yanılmıyorsam.ama yarın bir daha bakayım sizler için net olarak...
  4. zeynelyesilbas

Ynt: selamlar cj almak istiyorum ama kararsızım yakıtı vergisi bakımı hakkında bilgi kardeş verdiğin ilan numaralarından sadece bursada ki ilan yayında.diğerlerine bakamadık ....
  5. zeynelyesilbas

Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden gelsin rol barlar ve sepet harıka olmuş çok hoşuma gitti.tampon da söylenecek söz yok .ellerinize sağlık .çok sade ve güzel görünüyor .bölgemize hayırlı olsun :D
  6. zeynelyesilbas

lada niva

Ynt: lada niva rusya şurdan şura gider alır geliriz. :D
  7. zeynelyesilbas

Ynt: selamlar cj almak istiyorum ama kararsızım yakıtı vergisi bakımı hakkında bilgi kardeş vergilerinde bişi yoktur.4.2 motor olan bir cj vergi indirimi yapılmamışsa (ruhsatta 1.6 falan yazdırılmamışsa) 6 aylık vergisi 298 tl.ben o şekilde ödedim.ayrıca aracımda satılıktır fiyatıda gayet...
  8. zeynelyesilbas

1974 model seris 3 . topluyoruz.

Ynt: 1974 model seris 3 . topluyoruz. bana dört adet 15 inç dışa ofset jant lazım bu araca takmak için elinde olan varsa .
  9. zeynelyesilbas

Ynt: 1974 model seris 3 . topluyoruz. motor ve yürüyende fazla işimiz yok allah a şükür döner i sağlam.sadece lastik olan aksamları değişecek.akis keçeleri falan...
  10. zeynelyesilbas

Ynt: 1974 model seris 3 . topluyoruz. aracın motor üst kapağı söktük.siboblastikleri değişti,üst kapak taşlandı,sibob ayarları yapıldı,motor içi temizlendi
  11. zeynelyesilbas

aracımız gayet orjınal ve güzel bir aractı.sonradan yapılan sac kabini hariç tabiki.motor içerisinde içinde dışında tüm parçaları oynanmamış şekildeydi.sadece gelişi güzel yapılan fırça boyalar olmasa daha güzel olacaktı,kaportası neredeyse hatasız denilecek kadar düzgün.:
  12. zeynelyesilbas

Aman dikkat edin arkadaşlar

Ynt: Aman dikkat edin arkadaşlar bir insan aracını satmak istediği zaman acil bozdurması gerekiyorsa aracını kime satacak .yanlış bir yorum yazmışınız bence .
  13. zeynelyesilbas

offroad vinç

Ynt: offroad vinç kardeş bende 9000 lb warn var hiç bir sıkıntısı yok olmuyorda ben sana warn al derim .sıkıntısız kullanmak istiyorsan warn başka söze gerek yok bence.saygılarımla
  14. zeynelyesilbas

1975defender hakkında bilgi lütfen

Ynt: 1975defender hakkında bilgi lütfen .
  15. zeynelyesilbas

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri müsait olsam iki aracıda kaldırıdım oradan :D...cj emi satmış olsaydım alırdım bunları

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,006
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri