Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merabalar .buradan ustalarıma soracağım acil bir durumum var yeni aldığım v8 3.5 vogu efi aracımı ordu ilinden aldım aldığımda aracı balata sipreyi ile çalıştırıp tüpe geçirdim sıkımtısız bir şekilde elbistan 750 km yol yaptım. aracı benzinde çalıştıramıyorum. araçda sensör yok. araç...
Ynt: selamlar cj almak istiyorum ama kararsızım yakıtı vergisi bakımı hakkında bilgi
ben hiç bişi yapmadım.2 yılı geçkindir kullanıyorum aracımı .geçen temmuz ayında 292 yatırmıştım yanılmıyorsam bu senede ocak vergisini 298 ödedim yanılmıyorsam.ama yarın bir daha bakayım sizler için net olarak...
Ynt: selamlar cj almak istiyorum ama kararsızım yakıtı vergisi bakımı hakkında bilgi
kardeş verdiğin ilan numaralarından sadece bursada ki ilan yayında.diğerlerine bakamadık ....
Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden gelsin
rol barlar ve sepet harıka olmuş çok hoşuma gitti.tampon da söylenecek söz yok .ellerinize sağlık .çok sade ve güzel görünüyor .bölgemize hayırlı olsun :D
kardeş vergilerinde bişi yoktur.4.2 motor olan bir cj vergi indirimi yapılmamışsa (ruhsatta 1.6 falan yazdırılmamışsa) 6 aylık vergisi 298 tl.ben o şekilde ödedim.ayrıca aracımda satılıktır fiyatıda gayet...
Ynt: 1974 model seris 3 . topluyoruz.
motor ve yürüyende fazla işimiz yok allah a şükür döner i sağlam.sadece lastik olan aksamları değişecek.akis keçeleri falan...
Ynt: 1974 model seris 3 . topluyoruz.
aracın motor üst kapağı söktük.siboblastikleri değişti,üst kapak taşlandı,sibob ayarları yapıldı,motor içi temizlendi
aracımız gayet orjınal ve güzel bir aractı.sonradan yapılan sac kabini hariç tabiki.motor içerisinde içinde dışında tüm parçaları oynanmamış şekildeydi.sadece gelişi güzel yapılan fırça boyalar olmasa daha güzel olacaktı,kaportası neredeyse hatasız denilecek kadar düzgün.:
Ynt: Aman dikkat edin arkadaşlar
bir insan aracını satmak istediği zaman acil bozdurması gerekiyorsa aracını kime satacak .yanlış bir yorum yazmışınız bence .
Ynt: offroad vinç
kardeş bende 9000 lb warn var hiç bir sıkıntısı yok olmuyorda ben sana warn al derim .sıkıntısız kullanmak istiyorsan warn başka söze gerek yok bence.saygılarımla