selamlar cj almak istiyorum ama kararsızım yakıtı vergisi bakımı hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berduş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,928

berduş

Yeni Üye
Yer
izmir
yardımlarınızı bekliyorum son zamlarıda baz alarak şimdiden teşekkürler.ikinci araç olacak şehir içi arazi asfalt karışık binilecek ağır arazi ye girebileceğimi sanmıyorum arkadaşlarla keyifli zaman geçirmek amaçlı bir araç olacak tabi bide biraz yakışıklı olsun istiyor insan

Etiketler
Ynt: selamlar cj almak istiyorum ama kararsızım yakıtı vergisi bakımı hakkında bilgi

kardeş vergilerinde bişi yoktur.4.2 motor olan bir cj vergi indirimi yapılmamışsa (ruhsatta 1.6 falan yazdırılmamışsa) 6 aylık vergisi 298 tl.ben o şekilde ödedim.ayrıca aracımda satılıktır fiyatıda gayet uygundur.bu sıralar uygun vereceğiz düşünürseniz sahibinden sitesinde kahramanmaraş-elbistan cj 6 1982 model .siyah ben im üye resmimde ki makina....aracıma kefilim saygılarımla ..

Ynt: selamlar cj almak istiyorum ama kararsızım yakıtı vergisi bakımı hakkında bilgi

berduş' Alıntı:
yardımlarınızı bekliyorum son zamlarıda baz alarak şimdiden teşekkürler.ikinci araç olacak şehir içi arazi asfalt karışık binilecek ağır arazi ye girebileceğimi sanmıyorum arkadaşlarla keyifli zaman geçirmek amaçlı bir araç olacak tabi bide biraz yakışıklı olsun istiyor insan

Forumda onlarca konu yazıldı onlar mesaj var biraz dolaşırsanız doğru ve net bilgilere ulaşabilirsiniz.Vergi ruhsatta kaç cc geçtiğine bağlı alt kademeden vergi ödemek için başvuruda yapılabiliyor.Şehir içi kullanım da ise konfor ve az yakıt beklememek lazım.Sonuçta en küçük motor CJ 5,6,7,8 serilerinde 3.8 motor ona göre hesabınızı yapın.CJ keyfine doyumsuz bir araçtır virüs deriz kendi aramızda bunu kapmanız lazım yoksa her an işkence olur size eliniz biraz anahtar tutuyorsa azcık da merakınız varsa oldukça keyif alırsınız saygılar.İzmir de yaşıyormusunuz bende izmirde CJ5 kullanıcısıyım yardımcı olurum her konuda.Bide kendinizi forumda tanıtmanızı tavsiye ederim saygılar :smiley:

öncelikle teşekkür ederim forumları işten zaman buldukça inceliyorum insanın aklı daha çok karışıyor netteki satılık ilanlarının bazılarında 2000 yada 2500 cc motorlar görüyorum cj 5-6 larda araçların resimdeki görüntüleri iyi sahipleriyle görüşünce (kimse benim yoğurdum ekşi demez) mantığıyla anlatılıyor araçlar çevremdede bu tarz aracı olan kimse yok bazıları lada niva al diyor ama benim gönlüm cj6 dan yana hatta bir kaç ilan üstünde düşünüyorum. arabo.com ilan no 50266457 bursa inegöl 4200cc ---- arabam.com ilan no 3993517 izmir buca 2000cc ---- sahibinden.com ilan no 10256229 afyonkarahisar 2500cc sizce hangisi doğru tercih olur

kardeş verdiğin ilan numaralarından sadece bursada ki ilan yayında.diğerlerine bakamadık ....

zeynelyesilbas' Alıntı:
kardeş vergilerinde bişi yoktur.4.2 motor olan bir cj vergi indirimi yapılmamışsa (ruhsatta 1.6 falan yazdırılmamışsa) 6 aylık vergisi 298 tl.ben o şekilde ödedim.ayrıca aracımda satılıktır fiyatıda gayet uygundur.bu sıralar uygun vereceğiz düşünürseniz sahibinden sitesinde kahramanmaraş-elbistan cj 6 1982 model .siyah ben im üye resmimde ki makina....aracıma kefilim saygılarımla ..

Ruhsatta 4200cc yazıyorsa 2013 yılı için motorlu taşıtlar vergisi , kasko indirimi ile bir alt kademeden ödendiğinde yıllık 1040, altı aylık 520 liradır. Siz 4.2 motor için 298 tl'yi nasıl ödediniz, bir püf noktası varsa paylaşın.

ben hiç bişi yapmadım.2 yılı geçkindir kullanıyorum aracımı .geçen temmuz ayında 292 yatırmıştım yanılmıyorsam bu senede ocak vergisini 298 ödedim yanılmıyorsam.ama yarın bir daha bakayım sizler için net olarak ne kadar ödediğime .kredi kartına çekmiştim bir kontrol edip yazarım yine..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR