zeynepkesdogan kullanıcısının son içeriği

1. zeynepkesdogan

Hasankeyf'e Sadakat Treni

Hasankeyf Gezisi Doğa Derneği ve Atlas Dergisi işbirliğiylee yapılacak olan 30 Ağustos-2 Eylül Hasankeyfi kurtarma tren gezisi detayları aşağıdadır. http://www.dogaturkiye.com/hasankeyf.php
  2. zeynepkesdogan

Kıyıköy

Ynt: Kıyıköy Bu linki tarayıcına yapıştırırsan görebilirsin: http://picasaweb.google.com/zeynepkesdogan/KYKY
  3. zeynepkesdogan

Kıyıköy

Herkese merhaba, Bu hafta sonu Kıyıköydeydim. Doğallığı bozulmamış teknolojinin çok fazla girememiş olduğu ve İstanbul'a 2 saat uzaklıkta bir mekan. Köyden orman içinden geçen dar bir yolla Sahil Pansiyona ulaşabilir, Kamil abinin mekanında 3 kişilik odaları 35 YTL'ye kiralayabilirsiniz. Hem...
  4. zeynepkesdogan

Gündüzü Tarih Gecesi Roman Edirne'de Kakava Şenliği (5-6 Mayıs 2007)

Ynt: Gündüzü Tarih Gecesi Roman Edirne'de Kakava Şenliği (04-06 Mayıs 2007) Bu tura geçen yıl katıldım, aradan 1 yıl geçmesine rağmen hala dilimden düşüremedim. 2 gün 2 gece hem eğlenmek, hem tarihle dolmak, hem farklı bir kültür görmek isterseniz bu turu kaçırmamanızı öneririm. ;)
  5. zeynepkesdogan

Gelibolu - Çanakkale (17-18 Mart 2007)

Ynt: 17-18 Mart Gelibolu-Çanakkale Her zamanki gibi nefis bir tur oldu. Çanakkaleye daha önce de birkaç kere gitmiştim ama en güzeli bu gidişim oldu. Herşey için teşekkürler... :)
  6. zeynepkesdogan

"Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 2; Sultanahmet'ten Kadırga'ya

Ynt: "Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 2; Sultanahmet'ten Kadırga'ya Arkadaşlar umarım geziniz güzel geçmiştir, Cumartesi günü doğum günümdü ve misafirlerim vardı, çok geç saate kadar oturduğumuz için Pazar sabahı uyanamadık:) Umarım bundan sonraki gezilerde görüşürüz. Çektiğiniz fotoğrafları...
  7. zeynepkesdogan

Gelibolu - Çanakkale (17-18 Mart 2007)

Ynt: 17-18 Mart Gelibolu-Çanakkale Ben katılıyorum, umarım tur operatörümüz de Özlem olur
  8. zeynepkesdogan

"Sinan'a Saygı" Fotoğraf Gezisi 2; Sultanahmet'ten Kadırga'ya

Ben de katılıyorum 01. Seyyahasan (Hasan Kasapoğlu) 02. Yol (Sedat Açıl) 03. Suzan 04. Huzur (Özden Tunçer) 05. Lukas Thiele 06. Zeynep Kesdoğan
  9. zeynepkesdogan

Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi?

Siz biletleri almışsınız iyi yolculuklar diyeyim şimdiden. Biz birlikte plan yapmaktan bahsetmiştik geç kalmışız:) Gezi sonrası izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  10. zeynepkesdogan

Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi?

Merhaba, Biz de arkadaşlarla Mardin Urfa Turu düşünüyoruz. İş arkadaşlarımızla gideceğimiz için ya hafta sonu ya da 23 Nisan tatilinde katılabiliriz. Birkaç Tur şirketinden fiyat aldık. Düşünürseniz birbirimizle bilgi paylaşımında bulunalım.
  11. zeynepkesdogan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk:)
  12. zeynepkesdogan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, bu siteyi tanıdığım en iyi ve en güzel tur rehberi Özlem önerdi. Özlemcim seni seviyoruz, bizi ne zaman götürüyorsun Doğançaya hayatım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR