Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yavaş yavaş rotayı uzatmaya başladım.
İki hafta önce , Rota Alsancak - Balçova - Narlıdere - Urla - Mordoğan - Karaburun .. Otobandan Gaziemir oradan Torbalı tarafı...tek günde yaptığım en fazla yol.. sanırım 300 km yaptım.
Bu Hafta Motorun rodaj bakımınıda yaptırdım.. Her Hafta...
Teşekkür ederim.. Ama ne yalan söyleyeyim o Gözleme pekte afiyet olmadı.
Şöyleki :
Geçen Hafta biraz rodaj yapayım hemde sürüş tecrübesi olur diye biraz dolandım .. Buca Belenbaşında arada gözleme ve keşkek yediğim yere geldim. Keşkek yoktu hadi gözleme olsun dedim.. Otlu ve peynirli...
Panelvan Benimde aklımda , durumları toparlarsam diyorum sadece Hobi amaçlı , yani Köye - tarlaya- Balığa- Ava-Pikniğe vs gidebileceğim içinde uyuyabileceğim , mangal tarzı olaylara girebileceğim bir şey kenarda bulunsun diyorum. Transporter olabilir.
Akhisar çıkışı Demirci istikametinden Sındırgı'ya ( Demirci ayrımından çataldan soldan devam ) bir iki ayda bir arabam ile gidip geliyorum. Aynen dediğiniz gibi çok güzel rotalar var. Bu yaz Sındırgı Belediyesinin düzenlediği Gece gökyüzü izleme etkinliğine katılmayı istiyorum. Sındırgı...
İzmirden çıkıp , Uşak - Afyon taraflarından Friğ Vadisi .. Kütahya..Balıkesir..Akhisar - Manisa-İzmir gibi bir düşüncem var. Çadırlı yada duruma göre konaklamalı olabilir..
Eylül ilk haftası gibi düşünüyorum... Planlamalara henüz başlamadım.. Gelmek isteyen olursa yazabilir. Belki bir kaç...
54 yaşında ve ilk Motorum diyebilirim.. İlk Motorum Cross idi , onunla kısa bir maceram oldu. Geç oldu ama oldu. Mayıs gibi Çadırlı geziler düşünüyorum.
Teşekkür ederim.
Motor 3 Ocakta teslim edildi , sigortasını yaptırdım velakin euro5 muhabbetine Plaka çıkaramadım. 3 Şubatta sorunun çözüleceği bilgisi verildi. Resmi gazetede yayınlanmış. Motor işyerinde kapalı yerde beklıyor !
Teşekkür ederim.
Motor 3 Ocakta teslim edildi , sigortasını yaptırdım velakin euro5 muhabbetine Plaka çıkaramadım. 3 Şubatta sorunun çözüleceği bilgisi verildi. Resmi gazetede yayınlanmış. Motor işyerinde kapalı yerde beklıyor !