zirvelerin sesi kullanıcısının son içeriği

1. zirvelerin sesi

Eylülde Motor Ile Gezi Planı

Teşekkür ederim.. Ama ne yalan söyleyeyim o Gözleme pekte afiyet olmadı. Şöyleki : Geçen Hafta biraz rodaj yapayım hemde sürüş tecrübesi olur diye biraz dolandım .. Buca Belenbaşında arada gözleme ve keşkek yediğim yere geldim. Keşkek yoktu hadi gözleme olsun dedim.. Otlu ve peynirli...
  2. zirvelerin sesi

Arkadaşlar Şu Sıralar Bir Panelvana Zıplama Hesapları Yapmaya Başladım. Src Belgesi Kendi Hususi Panelvanımı Kullanmak Için Gerekli Midir?

Panelvan Benimde aklımda , durumları toparlarsam diyorum sadece Hobi amaçlı , yani Köye - tarlaya- Balığa- Ava-Pikniğe vs gidebileceğim içinde uyuyabileceğim , mangal tarzı olaylara girebileceğim bir şey kenarda bulunsun diyorum. Transporter olabilir.
  3. zirvelerin sesi

Nisan gibi işten güçten ve yağmurdan vakit buldukça dolanmaya başladım. Haziran sonrası daha müsait olacak gibiyim.
  4. zirvelerin sesi

Akhisar çıkışı Demirci istikametinden Sındırgı'ya ( Demirci ayrımından çataldan soldan devam ) bir iki ayda bir arabam ile gidip geliyorum. Aynen dediğiniz gibi çok güzel rotalar var. Bu yaz Sındırgı Belediyesinin düzenlediği Gece gökyüzü izleme etkinliğine katılmayı istiyorum. Sındırgı...
  5. zirvelerin sesi

İzmirden çıkıp , Uşak - Afyon taraflarından Friğ Vadisi .. Kütahya..Balıkesir..Akhisar - Manisa-İzmir gibi bir düşüncem var. Çadırlı yada duruma göre konaklamalı olabilir.. Eylül ilk haftası gibi düşünüyorum... Planlamalara henüz başlamadım.. Gelmek isteyen olursa yazabilir. Belki bir kaç...
  6. zirvelerin sesi

Motorunuz Nedir?

54 yaşında ve ilk Motorum diyebilirim.. İlk Motorum Cross idi , onunla kısa bir maceram oldu. Geç oldu ama oldu. Mayıs gibi Çadırlı geziler düşünüyorum.
  7. zirvelerin sesi

Mobidik Ile Moto-solo Gezilerim

Motosiklet alabildinizmi ? Forumda Motor konularını gezerken gördüm.
  8. zirvelerin sesi

Hero Xpulse Kullanıcı Yorumları

Teşekkür ederim. Motor 3 Ocakta teslim edildi , sigortasını yaptırdım velakin euro5 muhabbetine Plaka çıkaramadım. 3 Şubatta sorunun çözüleceği bilgisi verildi. Resmi gazetede yayınlanmış. Motor işyerinde kapalı yerde beklıyor !
  9. zirvelerin sesi

Teşekkür ederim. Motor 3 Ocakta teslim edildi , sigortasını yaptırdım velakin euro5 muhabbetine Plaka çıkaramadım. 3 Şubatta sorunun çözüleceği bilgisi verildi. Resmi gazetede yayınlanmış. Motor işyerinde kapalı yerde beklıyor !
  10. zirvelerin sesi

21 Aralık olmadı , Hero Bayileri Burunlarından Kıl aldırmayınca canım sıkıldı. Zaten Tarz degişikliği düşünüyordum bahane oldu. Mondial Nevada siparişi verdim !
  11. zirvelerin sesi

Hepten niyetine girdim.. Bu aralar alırsam Bahar için hazırlık yapmış olurum. Fiyatlar artmadan güzel bir kampanya.. sıfır 2023 .. nasip
  12. zirvelerin sesi

Efeler Yolu

Cevap için teşekkür ederim.
  13. zirvelerin sesi

Efeler Yolu

Şu an Araştırmaya başladım , Destinasyon yerlerini not alıyorum. Büyük ihtimal 2 yada 3 e bölerek öyle tamamlayacak gibiyim. Dataları topluyorum , toplam mesafe , Kalınacak yerler.. Acil durum planları .. Güzel bir planlama ile izin durumuna ve Hava durumlarına göre ya tek seferde yada...
  14. zirvelerin sesi

Efeler Yolu

Yazınız ve Emeğiniz için Teşekkürler. Efeler yolunu Enduro tarzı bir motor ile bitirebilirmiyiz ? onun araştırmasını yapmaya başladım , Belki rotada bazı yerlerde ufak degişikler yapmak gerekebilir. Fikrinizi almak istedim. Teşekkür ederim.
  15. zirvelerin sesi

Olurmu olmazmı bilmiyorum.. 21 Aralık için plan yaptım. Gidip alayım ! Umarım şu 1 ayda zam gelmez.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
hubeyt

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR