zorbozan37 kullanıcısının son içeriği

1. Z

Hub mi aks mi ?

Merhaba arkadaşlar aracı 4 çekere alıyorum on tekerler tutarsız dönüyor arada tir tir tir ses geliyor ve dönmeyi kesiyor sebebi nedir ki uzun zamandır kullanmıyordum 4 çeker olarak ne olmuş olabilir durduk yerde anlamadım. Birde bu hub veya aks değişimi hakkında güncel fiyat bilgisi olan var mi ?
  2. Z

08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Bizimki istinye tarafında ben ya kendi arabamla geçicem yada mustafa var bizim burda onun arabayla geçicem abi
  3. Z

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Çok aydınlandım abi
  4. Z

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Anaaammm sabah 9 mu bahçeşehir den kacta çıkmak lazım burak abi ?
  5. Z

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Tamamdır ozaman sercan ve ümit ford ranger 33 inc mt listeye ekleyebiliriz
  6. Z

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Arkadaşlar 33 inc ofsetli mt lastik ve yükseltme yapılmış ford ranger yeterli olurmu acaba olur derseniz bizde katılmak isteriz burak abinin vincine de ortak oluruz ☺
  7. Z

İstanbula Yakın Yer Tavsiyesi

Ynt: İstanbula Yakın Yer Tavsiyesi çatalca çilingoz
  8. Z

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar Vayy mekana geldinde ses etmedin he :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Z

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar Hmm süper suzukidir o oyüzden öyle fiyatı :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Z

satilik aksesuar

Ynt: satilik aksesuar Direk aracı verelim :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Z

Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var.

Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var. Ve oğuzhanada katılıyorum üstlere karşı girişken atik ol akıllı cevap ver direk posta ol ne nöbet ne iştima ;) heleki garajdaysan misss bizim devreden bi arkadaş yatmaktan kilo almıştı :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. Z

Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var.

Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var. Valla kardeş ben gittiğimde kuzu gibi bekliyoduk bere acaba diye ama şimdi acemi birliği usta birliği kafadan açıklanıyo (kısa dönemlerde ) uzun hakkında fikrim yok ama aynıdır oda Birde benim askerlik bittiyse herkesinki biter...
  13. Z

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Burdaki çoğu kişinin yazısının altında ... Den tapatalk ile... Diye bi yazı vardır dikkat ettiysen ;) Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Z

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Henüz incelemedim daha önce gördüm ama inceleme ihtiyacı duymamıştım ama röntgenini çekecem bu sefer Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? :) tipik tepki :) Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz