Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar aracı 4 çekere alıyorum on tekerler tutarsız dönüyor arada tir tir tir ses geliyor ve dönmeyi kesiyor sebebi nedir ki uzun zamandır kullanmıyordum 4 çeker olarak ne olmuş olabilir durduk yerde anlamadım.
Birde bu hub veya aks değişimi hakkında güncel fiyat bilgisi olan var mi ?
Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi
Arkadaşlar 33 inc ofsetli mt lastik ve yükseltme yapılmış ford ranger yeterli olurmu acaba olur derseniz bizde katılmak isteriz burak abinin vincine de ortak oluruz ☺
Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var.
Ve oğuzhanada katılıyorum üstlere karşı girişken atik ol akıllı cevap ver direk posta ol ne nöbet ne iştima ;) heleki garajdaysan misss bizim devreden bi arkadaş yatmaktan kilo almıştı :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var.
Valla kardeş ben gittiğimde kuzu gibi bekliyoduk bere acaba diye ama şimdi acemi birliği usta birliği kafadan açıklanıyo (kısa dönemlerde ) uzun hakkında fikrim yok ama aynıdır oda
Birde benim askerlik bittiyse herkesinki biter...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Burdaki çoğu kişinin yazısının altında ... Den tapatalk ile... Diye bi yazı vardır dikkat ettiysen ;)
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Henüz incelemedim daha önce gördüm ama inceleme ihtiyacı duymamıştım ama röntgenini çekecem bu sefer