22 EYLUL 2012 BAYINDIR OVACIK OFF ROAD KAMPI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GRANDCHEROKEE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,237

GRANDCHEROKEE

Ana Kamp
Yer
GAZİEMİR İZMİR
Merhaba,

22 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 15:30 gibi Gaziemir Kipa'dan yola çıktık. Ercan,Sunay,Erdal....Zevkli bir yolculuktan sonra Bayındır Ovacık a geldik.. Arkadaşlar, neydi o derin olan kuru çukur ve su dolu diğer bölümler olan çamur parkuru? :smiley: Kamp alanı güzeldi..Ormanın içindeki yere bayıldım.. Akşam yemeğimiz.....Kamp atesi başındaki şarkılar,türküler...Ortam çok güzeldi... Gece yArısı çamur parkuruna gidişimiz de harikaydı.. Ekipteki gözükara ve maceracı arkadaşlar sayesinde ; çamurlu parkurlarda dikkat edilmesi gerekenleri, çamura saplanan bir aracın değişik seçeneklerde nasıl kurtarılabileceğini öğrendim..Müthiş adrenalinli anlardı.. Eşimle GRANDCHEROKEE'mizde yatıp uyuduk gece..Süperdi..Arka koltukları yatırınca 2 kişilik yatak ortaya çıktı... Ve bu sabah uyanışımız..Tertemiz mis gibi kokan doğada uyanmak güzeldi..Ercan,Erdal ve aileleriyle güzel bir kahvaltı yaptık..Ve sonrasında Bayındır'a kadar performanslı bir sürüşle geldik, sonrasında trafik kurallarına uyan bir sürüşle evimize döndük.. Toprak yollarda performanslı kullanış çok hoşuma gidiyor. Gaz / fren... Aynaya bakınca arkada toz bulutu görmek.. Bazen virajlarda arabanın yanlaması.... Tekerleklerin kayması ve onları toparlamak....Güzel oluyor.. Bayındır Ovacık yolu da ; Bayındır dan dağlara doğru direksiyonu kırınca , bu açıdan çok hoşuma gitti...
.Bu gezinin güzel video ve fotoğrafları var. Özellikle çamura saplanan araçların video / fotolarını koymak istedim şimdi, ancak maalesef site 5 ten fazla fotoğrafa izin vermiyor.. Eğer böyle bir imkan olursa o resim ve videoları da koyacağım yazıma.. Gerçekten çok güzel anlar var....
Şimdilik hoşçakalın :smiley: Yeni gezimiz ne zaman olursa, inşallah o zaman da yazacağım...

Fotoğraf0540.jpg

Fotoğraf0541.jpg

Fotoğraf0542.jpg

Fotoğraf0543.jpg

Fotoğraf0545.jpg

Etiketler
Ynt: 22 EYLUL 2012 BAYINDIR OVACIK OFF ROAD KAMPI

gezinizin güzel geçmesine sevindim. aynı konu başlığına istediğiniz kadar foto ve video koyabilirsiniz.
bunuda konuyu actıktan sonra yanıtlayı tıklayıp yapabilirsiniz. diğer fotları bekliyoruz.

Begendıgınıze sevındım Ercan.. Arasıra haftasonları musaıt olursak , sızın cıvardakı gezı programlarınıza denk gelırsek, katılmaktan mutluluk duyarız. O gun kamp guzeldı.Sen ve Erol ve aılelerınız.Muhabbet ortamı da ıyıydı.

Bu arada camura gırmeye gelınce, gırmekten cekınıyorum.. Sanırım aracın bıraz eskı olması lazım gırmek ıcın, hem de hasar falan olursa bırkac mılyar lıra masrafı da gozden cıkarmak gerektırıyor.

sizin camura gırmenize gerek yok zaten bizim kuzenin arabayı batırınca cıkarmak en az 2 saati alıyor o yuzden diyerleri izlese yeter ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.