GRANDCHEROKEE
Ana Kamp
Merhaba,
22 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 15:30 gibi Gaziemir Kipa'dan yola çıktık. Ercan,Sunay,Erdal....Zevkli bir yolculuktan sonra Bayındır Ovacık a geldik.. Arkadaşlar, neydi o derin olan kuru çukur ve su dolu diğer bölümler olan çamur parkuru?
Kamp alanı güzeldi..Ormanın içindeki yere bayıldım.. Akşam yemeğimiz.....Kamp atesi başındaki şarkılar,türküler...Ortam çok güzeldi... Gece yArısı çamur parkuruna gidişimiz de harikaydı.. Ekipteki gözükara ve maceracı arkadaşlar sayesinde ; çamurlu parkurlarda dikkat edilmesi gerekenleri, çamura saplanan bir aracın değişik seçeneklerde nasıl kurtarılabileceğini öğrendim..Müthiş adrenalinli anlardı.. Eşimle GRANDCHEROKEE'mizde yatıp uyuduk gece..Süperdi..Arka koltukları yatırınca 2 kişilik yatak ortaya çıktı... Ve bu sabah uyanışımız..Tertemiz mis gibi kokan doğada uyanmak güzeldi..Ercan,Erdal ve aileleriyle güzel bir kahvaltı yaptık..Ve sonrasında Bayındır'a kadar performanslı bir sürüşle geldik, sonrasında trafik kurallarına uyan bir sürüşle evimize döndük.. Toprak yollarda performanslı kullanış çok hoşuma gidiyor. Gaz / fren... Aynaya bakınca arkada toz bulutu görmek.. Bazen virajlarda arabanın yanlaması.... Tekerleklerin kayması ve onları toparlamak....Güzel oluyor.. Bayındır Ovacık yolu da ; Bayındır dan dağlara doğru direksiyonu kırınca , bu açıdan çok hoşuma gitti...
.Bu gezinin güzel video ve fotoğrafları var. Özellikle çamura saplanan araçların video / fotolarını koymak istedim şimdi, ancak maalesef site 5 ten fazla fotoğrafa izin vermiyor.. Eğer böyle bir imkan olursa o resim ve videoları da koyacağım yazıma.. Gerçekten çok güzel anlar var....
Şimdilik hoşçakalın
Yeni gezimiz ne zaman olursa, inşallah o zaman da yazacağım...
22 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 15:30 gibi Gaziemir Kipa'dan yola çıktık. Ercan,Sunay,Erdal....Zevkli bir yolculuktan sonra Bayındır Ovacık a geldik.. Arkadaşlar, neydi o derin olan kuru çukur ve su dolu diğer bölümler olan çamur parkuru?
.Bu gezinin güzel video ve fotoğrafları var. Özellikle çamura saplanan araçların video / fotolarını koymak istedim şimdi, ancak maalesef site 5 ten fazla fotoğrafa izin vermiyor.. Eğer böyle bir imkan olursa o resim ve videoları da koyacağım yazıma.. Gerçekten çok güzel anlar var....
Şimdilik hoşçakalın