Ynt: 460 kasa 280 GE
hus55' Alıntı:
masallah cok guzel gelismeler caglar.
teknik olarak ciklama yapabilin gardas

neler yaptin, neler kaldi.
birde kullandik sonra vx ile G arasinde ne farklar, artilar eksiler var.... cok faydali olur...
selamlar huseyin
hüseyin selam..
aracın kasası tam bu vaziyet hoşuma gidiyor böyle kalacak..
şimdi içini biraz elden geçirip temizliyeceğim,birkaç ayrıntı var aklıma takılan ...
bir süre sonra (maddiyatla ilgili) yükseltme ve flanş işimiz var zaten sen biliyorsun
vx80 ile kıyaslama yaparsak eğer::
80 kasanın sevdiğim özellikleri ; güç,kuvvet 212 beygir,otomatik vitesin dayanılmaz hafifliği ;D ;D, toyota sağlamlığı, sabit aks ,ön-arka diff kilidi, konforu....
bunun yanı sıra, fazla yakıt tüketimi , çok iri ve yuvarlak hatları, 2200 lira vergisi, parça yoksunluğu bir kısım sensör ,elektronik vs.ye sahip olmasıda negatif taraflarıydı bana göre.
iri ve ağır araç olmasının dezavantajlarını ,diff kilitleri ve gücü ile telafi ettiği için arazide de çok başarılı bir araç..
g sınıfında şu ana kadarki gözlemlerim
gücü beni tatmin edecek düzeyde (özellikle 280 veya 300 benzinli arıyordum zaten), uzun yolada gider yokuşta çıkar sorun yok ;D ;D
konforu 80 kasadan çokta kötü değil aralarında 10 yaş olmasına rağmen, camları kapattığım zaman gayet sessiz ve konforlu yolculuk edilebiliyor, altını üstünü detaylı incelediğimde sağlamlık konusunda toyotadan aşağı kalır bir tarafı yok, mühendisliği sağlam ve basit.
zaten sabit dingiller ve diff kilitlerimiz + yeterli derecede donanımı da mevcut.(klima ,hidrolik,elek ..cam vs.)
400 lira yıllık vergisi ,almancı akrabalardan ve sağolasın senden parça tedariki ile ;D ;D kendime çok uygun bulduğum bir arac...
kendi başıma 1 saatte göğsü söküp ,takabileceğim karizmatik köşeli fiziği ile aramızda güzel bir ilişki var ;D ;D ;D
arazide henüz sağlam bir test yapmadım, bu ay sonu kamp durumum var orda iyice bir denerim artık...